Life
7185 prikaza

Lezbijka tvrdi: Ovo je najčešća greška muškarca u seksu

Razgolićen par u krevetu
Thinkstock
Producentica i scenaristica humorističnih serija Ali Adler izdala je knjigu "Kako po...ti ženu" u kojoj muškarcima govori da smanje brzinu kojom diraju vaginu...

Spisateljica popularnih seriji poput Family Guy, Supergirl i Glee, Ali Adler koja je deklarirana lezbijka, odlučila je izdati mali savjetnik muškarcima kojima će usrećiti žene. U svojoj duhovitoj i vrlo iskrenoj knjizi "Kako po....ti ženu" odlučila je otvoreno progovoriti o seksualnosti i tajni ženskog užitka.

- Muškarci masturbiraju puno većom brzinom nego što to čine žene, a to isto primjenjuju u seksu. Da bi zadovoljili ženu, trebaju usporiti - kaže Adler.

Knjiga Ali Adler | Author: Amazon Amazon

Ovo su neki od savjeta iz knjige:

"Ključ kraljevstva vagine je slušanje žene. To je ponekad najteža stvar na svijetu, no samo treba slušati ženu. Ne zamišljajte svoj penis kao odvijač, već kao mikrofon. Žene vole seks, no ako se loše osjećamo, ništa od seksa..."

"Poljubac je generalna proba seksa te puno toga otkriva. Ako je poljubac preslinav, monoton ili samo odbojan, stvari neće ići dalje od toga... Nemojte uskakati ženi u usta, vaš jezik nije rover na Marsu, nije uređaj za istraživanje koji treba donijeti uzroke ženine sline natrag u NASA-u."

"Ponekad ženama nesigurnost oko fizičkih mana i razna ograničenja ne dopuštaju da se opuste. Ovdje vi nastupate -  nakon što se spustite dolje, morate se ponašati kao da je njezina vagina najbolja stvar koju ste ikad pomirisali, okusili, vidjeli te je privilegija biti joj blizu..."

Vagina nikad ne laže - ako nije dovoljno vlažna, znači da nije dovoljno spremna. Potrudite se još, a ako i dalje ne pomaže - ili je riječ o nečemu hormonalnom, ili baš nije zagrijana za vas.

Tretirajte svoju partnericu kao individualca. Ono što je možda bilo super kod vaše bivše partnerice ne mora nužno odgovarati i novoj, a također postoji i velik rizik da vam je prethodna lagala kako joj je nešto super, a možda i nije bilo tako. Nema jednostavnog recepta što treba raditi, jer svako voli različitu vrstu pritiska. Posvetite pažnju njenom klitorisu i pitajte ju što joj odgovara.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.