Life Kraljevsko vjenčanje
6377 prikaza

MEGA GALERIJA Meghan i Harry rekli 'da'

Kraljevsko vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle
1/61
Press Association/PIXSELL
Vjenčanje je preko malih ekrana pratilo na milijune gledatelja, a u sam Windsor je došlo više od 100.000 ljudi

Britanski princ Harry stupio je u brak s američkom glumicom Meghan Markle. Oženio ih je biskup od Canterburyja.

Princ Harry, unuk kraljice Elizabete, šesti u nasljednom redu za britansko prijestolje i američka televizijska glumica Meghan Markle vjenčali su se u subotu u zamku Windsoru, domu britanske kraljevske obitelji gotovo tisuću godina, najstarijem i najvećem naseljenom dvorcu na svijetu. 

Meghan Markle dolazi u crkvu na vjenčanje s princem Harryjem | Author: Press Association/PIXSELL Press Association/PIXSELL

GALERIJA Princ Harry u društvu brata i kuma princa Williama dolazi u crkvu

1/7

Služba u kapeli svetog Jurja u dvorcu počela je oko podneva u nazočnosti kraljice Elizabete i boležljivog princa Philipa.

Meghan Markle dolazi u crkvu na vjenčanje s princem Harryjem | Author: Press Association/PIXSELL Press Association/PIXSELL
Na vjenčanje je došlo jako puno poznatih - Amal i George Clooney, Victoria i David Beckham, Oprah Winfrey, Idris Elba, Elton John te brojni drugi.

GALERIJA VIP uzvanici dolaze na kraljevsko vjenčanje

1/30

Kako princ Harry nije u nasljednom redu za krunu, prema protokolu nije imao obavezu pozivati članove drugih kraljevskih obitelji i političara, pa je tako na vjenčanju bilo vrlo malo ljudi iz političkih života, kao i predstavnika ostalih svjetskih monarhija.

Vjenčanje je preko malih ekrana pratilo na milijune gledatelja, u sam Windsor je došlo više od 100.000 ljudi, dok su neki danima ranije događaj čekali spavajući.

GALERIJA Članovi kraljevske obitelji dolaze na vjenčanje

1/9

Očekuje se da će vjenčanje milijuni gledati na televiziji, a oko 100.000 poklonika kraljevske obitelji sjatit će se u Windsor. Mnogi od njih već su danima ondje i veliki događaj su čekali spavajući na ulicama.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.