Life
389 prikaza

Melania Trump kao papiga ponavljala riječi Michelle Obame u svom govoru

Melania Trump drži govor na Republikanskoj konvenciji
PA/Pixsell
Sa znatno lošijim naglaskom lijepa je Melania izgovarala identične rečenice na amričkoj Nacionalnoj konvenciji republikanaca, očigledno se nadajući kako će krenuti Michellinim stopama i postati prva dama

Ako nešto dobro prolazi, zašto to ne ponoviti - krilatica je koje se držala lijepa Slovenka najpoznatija po tome što je supruga kontroverznog američkog kandidata Donadla Trumpa. Ne može joj se barem osporiti trud oko učenja tuđih replika, a republikanci na američkoj Nacionalnoj konvenciji nisu joj zamjerili "ponavljanje". Barem ne za sada.

Naime, Melania je koristila identične fraze, pa i cijele rečenice kao Michelle Obama u svome govoru 2008. godine na konvenciji Demokrata, ističući kako su "težak rad i snažne obiteljske vrijednosti nužne", kako je "riječ čovjeka i njegova obaveza" i slično.

No, zahvaljujući svome "tvrdom naglasku", Slovenka je iste riječi izgovarala grublje i nametljivije, a sličnosti njenog govora i onog Michelle vrlo su brzo uočene te je postala predmetom sprdnje na internetu.

Pogledajte snimku jednog i drugog govora te procijenite sami:

Iz Trumpove kampanje kasnije su dali izjavu "U pisanju njenog prekrasnog govora, Melanijin tim pisaca pronašao je inspiraciju u njenom životu i koji održavaju njeno vlastito razmišljanje, a u njemu je bilo naglašeno imigracijsko iskustvo kao i velika ljubav prema Americi".

Treća Trumpova žena juriša na titulu Prve dame

Postane li Trump predsjednik, Melania će biti druga supruga američkog predsjednika koja nije ondje rođena, ali i prva koja je na nekoh naslovnici osvanula golom. Iako je nazivaju sponzorušom, Melania ističe svoje obrazovanje naglašavajući kako je i poliglot te govori engleskim francuski, njemački, slovenski i srpski. Iako u njenoj biografiji piše da je diplomirala, no na arhitekturi u Ljubljani nije stigla dalje od prve godine. Ipak, čini se kako joj se udajom pružila prilika postati jednom od najmoćnijih žena svijeta.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • wolfwar 14:41 19.Srpanj 2016.

    direktna usporedba https://twitter.com/mikehearn/status/755260215021432832