Life
374 prikaza

Najljepša Playboyeva zečica ispala prava 'gadura': "Sram te bilo!"

Dani Mathers
Facebook
Dani Mathers je šokirala korisnike interneta a njezino nedolično ponašanje iz teretane izazvalo je brojne negativne reakcije

Dani Mathers, Playboyjeva najljepša zečica 2015. godine, izazvala je val bijesa na internetu svojom slikom i tekstom. Mathers je mislila da je fora fotografirati golu ženu iza sebe u teretani bez njezinog znanja i objaviti sliku na Snapchatu. 

No kao da sam ovaj postupak nije bio dovoljno sramotan, dodala je i tekst koji je izazvao lavinu zgražanja. 

Dani Mathers | Author: Facebook Facebook

"Ako ja ne mogu ne vidjeti ovo, onda ne možete ni vi", napisala je na fotografiji, a kraj nje postavila sliku sebe kako prekriva usta. 

U nekoliko dana Mathers je osjetila posljedice svog ponašanja. Morala se javno ispričati, zabranili su joj ulaz u LA Fitness, izgubila je posao, a počela ju je istraživati i policija u Los Angelesu. 

Izvršna dopredsjednica LA Fitness Jill Greuling je istaknula da je Playboyjeva zečica prekršila njihova pravila, a vijest o izbacivanju je objavljena na Twitteru. 

"Njezino je ponašanje neprihvatljivo. Tako nije samo kod nas, to je opća pristojnost", objasnila je Greuling. 

Događaj je privukao pažnju Christine Blackmon s Floride koja vodi Facebook stranicu Delicate Flower. Na njoj redovito piše o svom životu udovice i majke troje djece. 

Blackmon je bila užasnuta kada je čula što je Deni Mathers napravila. 

"To je grozno, gotovo poput svetogrđa. Baš u teretani od svih mjesta. Ponekad uputim primjedbu prijateljici, ali ovo je izvan svake pameti", rekla je. 

Ne može ni zamisliti kako se ova žena koju je Dani osramotila osjeća, a priča ju je podsjetila na fotografiju kada ju je njezin suprug uslikao mjesec dana ranije. Prije nego što je krenula vježbati, bila je u svom ormaru odjevena samo u donje rublje, tenisice i imala na glavi traku za kosu. Mužu se svidio prizor i uslikao je Christine.

Delicate Flower | Author: Facebook Facebook

Fotografija joj je bila odbojna, no muževa reakcija ju je smekšala. 

"Kada sam ju vidjela bila sam šokirana, a on se nasmiješio i rekao da sam predivna. Pomislila sam da je to jedan od onih svijetlih trenutaka. Stoga sam mu dopustila da ju zadrži", opisala je situaciju. 

Ipak, Blackmon je mislila kako je važno podijeliti svoju fotografiju s oko 19,000 obožavatelja. Tako je naglasila važnost ljubavi prema samome sebi i ponosa koji trebate osjećati u vlastitom tijelu. Na slici je namjerno prekrila dijelove crnim trakama, a ispod je napisala tekst izravno upućen Dani Mathers. 

"Možda si Playboyjev model, ali ne vježbaju svi kako bi bili seksi, neki od nas to rade kako bi odali čast tijelu koje imaju. To je radila ta žena, a ti si ju obeščastila. Srami se. Kladim se da mogu skupiti stotine žena koje će objaviti fotografije svog prekrasnog tijela bez obzira na veličinu, oblik ili rasu. Sve one će biti ljepše od ružnoće koju si pokazala u svojoj objavi. Pa, Dani Mathers, predstavljam ti svoje grudvasto neravno veličanstveno tijelo od 87 kilograma", ponosno je uputila ove riječi Mathers.

Njezinu objavu su komentirale tisuće žena i postavile fotografije vlastitog tijela. Izrazito su bili dirljivi komentari koji kažu da im je njezina slika dala samopouzdanje kako bi prestale zaustavljati svoje živote zbog toga kako se osjećaju zbog svojih tijela. 

Ipak, cilj Christine Blackmon nije da se žene uspoređuju s njom ili misle kako je hrabra. Želi da prestanu biti tako oštre prema sebi.

"Trčim maratone, vježbam, skočila sam iz aviona, rodila. Moje tijelo je prošlo kroz nevjerojatne stvari. No, osjećam se drugačije od drugih. Ne želim da netko ženama oduzme onaj posebni pogled kako je zapanjujuća."

Smatra da postoje puno bitnijih stvari oko kojih se žene moraju brinuti svaki dan. Jedna od njih svakako ne bi trebala biti udovoljavanje javnosti svojim izgledom.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.