Life
22662 prikaza

Najmlađi serijski ubojica imao je samo 8 godina

Serijski ubojica Amardeep Sada
1/2
Screenshot/Youtube
Njegove žrtve bila su djeca, bebe iz lokalnog sela, a među njima i njegova osmomjesečna sestra

Ovaj mladi ubojica bio je jedan od onih čiji su zločini toliko šokantni da se čine poput djela nekog horor filma. Vijesti o stravičnim zločinima mladog, osmogodišnjeg, i najmlađeg serijskog ubojice na svijetu, Amardeep Sada, 2007. godine prošili su se svijetom. S ubojstvima je počeo godinu dana prije nego je konačno završio u rukama policije.

Njegove žrtve bila su djeca, bebe iz lokalnog sela, a među njima i njegova osmomjesečna sestra. Iako nije jasno zašto je napadao djecu, pretpostavlja se da su mu bili lake mete zbog toga što se nisu mogli braniti i što su bili jako maleni, piše Ranker.

Amarjeet je rođen 1998. godine u Begusaray u Indiji. 2006. godine ubio je šestomjesečnog rođaka, a ubrzo nakon toga osmomjesečnu sestru. Zatim je ubio još jednom, godinu dana kasnije, šestomjesečnu susjedovu kćer. Nitko ga nije prijavio, i teško je razumjeti zašto je njegova obitelj skrivala njegove zločine. Ostalo je to u obitelji, pa je tako nastradala i treća beba. 

Dok ga je policija ispitivala činilo se da optužbe ne shvaća ozbiljno. Kada su ga pitali zašto je ubio troje djece, on ih je zatražio kekse. Obitelj je pokušala sakriti njegove zločine, i čini se da mu nisu objasnili da je učinio nešto loše. Kada su se lokalci počeli raspitivati, on je sa veseljem pričao o tome što je učinio. Čak im je pomogao da pronađu jedno od tijela. Zločine je detaljno opisivao. 

"Spavala je u školi. Odveo sam ju malo dalje, i ubio ju kamenom, pa ju pokopao", govorio im je o ubojstvu posljednje djevojčice. 

Serijski ubojica Amardeep Sada | Author: Screenshot/Youtube Screenshot/Youtube
Policija je otkrila da su njegove riječi bile istinite kada su pronašli tijelo šestomjesečne Kushboo u plitkom grobu koji im je Sada pokazao. Pogled na tijelo potvrdio je njegove riječi, udario je djetetovu glavu ciglom i razbio joj lubanju. 

Slučaj je privukao pažnju medija i psihologa, a jedan među njima Shamshad Hussain, rekao je kako je Sada najvjerojatnije sadist koji uživa nanoseći ozljede drugima. Drugi je rekao kako se čini da ne poznaje razliku između dobra i zla. Naposljetku su mu liječnici dijagnosticirali poremećaj ponašanja. 

William Bonin Autostoperi Life Ubojica s autoceste: Tijela je ostavljao u kantama za smeće

Vjeruje se da se njegov problem može uspješno izliječiti. 

U SAD-u djetetu koji počini posebno strašne zločine može se suditi kao odrasloj osobi. U Indiji pak vrijede drugačija pravila, koja su omogućila da Sada izbjegne bilo kakve legalne posljedice. Najstroža kazna koju je mogao dobiti tako je bila tri godine u maloljetničkoj ustanovi. Nikakve informacije o njegovom stanju i presudi nisu javno objavljene, a neki pretpostavljaju da je dobio tri godine u psihijatrijskoj ustanovi. 

Amardeep Sada kontaktirao je medije 2015. i obavijestio ih da boravi u domu za mlade do svoje 18. godine. Na svoj rođendan trebao je izaći na slobodu. Bilo je to 2016. godine. Navodno je promijenio ime u Samarjit kako bi sačuvao privatnost. 

 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.