Life
601 prikaza

Ne izbacujte ovu biljku iz jelovnika, saznajte zašto

Vlasac
Thinkstock
Ova zelena biljka nije toliko tradicionalna u našoj kuhinji, ali je prije nekog vremena na velika vrata ušla u domaću gastronomiju. Razloga za to je puno

Vlasac je poznat i kao “mlađi brat luka” što zapravo i je. Ova biljka pripada obitelji ljiljana, baš kao i crni i bijeli luk, iako se drukčije jede i ima aromatičniji okus od luka na koji smo navikli.

Ovaj je članak dio naše pretplatničke ponude. Cjelokupni sadržaj dostupan je isključivo pretplatnicima. S pretplatom dobivate neograničen pristup svim našim arhiviranim člancima, ekskluzivnim intervjuima i stručnim analizama.
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zupanise 13:48 09.Ožujak 2016.

    Vlasac je odlična biljka, odličan začin.