Life
289 prikaza

Objavljena snimka spašavanja pilota koji se nakon pada sakrio u grmlju

Spašavanje ruskog vojnika u Siriji
1/2
Screenshot Anna News
Ruski mediji prenose da je u akciji spašavanja ruskog pilota sudjelovalo 18 pripadnika sirijskih specijalnih snaga, kao i šest pripadnika Hezbolaha

Jedan od dvojice pilota koji su se katapultirali nakon što je njihov avion srušila turska vojska spašen je nakon što ga je pronašla sirijska vojska odana Bašaru al-Asadu. 

Ruski mediji prenose da je u akciji spašavanja ruskog pilota sudjelovalo 18 pripadnika sirijskih specijalnih snaga, kao i šest pripadnika Hezbolaha.

"Lifenews" navodi da se pilot nakon što je uspio sletjeti sakrio u grmlju gdje je na kraju i pronađen. Operacija spašavanja trajala je između 6 i 12 sati.

Piloti su se, nakon što je zrakoplov pogođen, katapultirali, a pilot Sergej Rumjancev je sletio mrtav, iako je prema ranijim izvještajima objavljeno da je bio ranjen, te da su ga džihadisti ubili kad je sletio. Pobunjenici su rekli da će njegovo tijelo pokušati razmijeniti za svoje zarobljenike koje drži sirijska vojska.

Anna News je objavila snimku na kojoj se, tvrde, vidi kako je sirijska vojska spasila ruskog pilota.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.