Life
673 prikaza

"Odrezao sam penis, ušao u povijest i ponosim se time!"

Andre Johnson
Youtube
Prije malo više od godinu dana, drogirani reper Andre Johnson odrezao si je penis, a danas tvrdi da sve funkcionira i da se ponosi svojim djelima

U intervjuu na VladTV-u, umjetnik povezan s Wu-Tang Clanom, poznat i kao Christ Bearer (pravog imena Andre Johnson), prisjetio se događaja koji su se prošle godine u travnju odvijali u sjevernom Hollywoodu.

"PCP i kristalni met i ecstasy i alkohol. I nimalo sna. To je bila glavna stvar: bez spavanja", otkrio je američki reper. 

Johnson je objasnio da se u to vrijeme borio s depresijom, jer je majka njegove djece podnijela zahtjev za zabranu pristupa protiv njega. Isto tako, on ističe da nije bila riječ o pokušaju samoubojstva, kao što su naveli neki mediji, jer je pjevač nakon što si je odrezao penis skočio s balkona drugog kata. 

Isto tako, napominje da je imao 'potpunu kontrolu' nad svime što se događalo. A srećom za njega, sve i dalje funkcionira. Bar donekle. 

"Neću ići u previše detalja, ali stvari su na svojem mjestu, tako da i dalje mogu obaviti posao s onim što mi je preostalo", ispričao je smireno Johnson.

Još je prošle godine objasnio u odvojenim intervjuima da šivanje penisa natrag na mjesto ionako nije bilo najbitnije u cijeloj priči, jer je tvrdio da je manje bitna veličina koliko mogućnost kretanja. "Nema tajnovitosti, jednostavno ga nisu mogli prišiti natrag. Penis je penis je penis."

Nakon svega što se dogodilo, zanimljivo je da reper nema nikakvih žaljenja, piše Independent.

"Ja sam jedini muškarac koji je učio to što je je*eno učinio i ponosim se time. Zašto? Zašto sam završio u analima povijesti, te mislim da nema nikog drugog tko je to ikad učinio. Možda sam učinio najveću pogrešku u povijesti. Ali ponosim se njome."

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.