Life
209 prikaza

'Opasni' The Rock se rasplače kad čuje Whitney Houston

Dwayne Johnson
Warner Bros
Balada Whitney Houston služi popularnom glumcu da se rasplače na setu

Hollywoodski profesionalci inspiraciju pronalaze u različitim stvarima, od crtića do pojedinih likova. Glumci posebno trebaju nadahnuće jer im ono pomaže kako bi bili bolji u svojim ulogama. 

Dwayne Johnson poznatiji pod nadimkom "The Rock", američki glumac iz "Brzih i žestokih", "G.I.Joe: Osveta", ali i profesionalni hrvač, nedavno je priznao kako postoje dvije stvari koje koristi kako bi 'ušao' u lik kojega glumi. Jedno od toga je dobar glumački alat koji podrazumijeva glazbu koja ga rasplače. 

Kada Johnson, zvijezda "San Andreasa" treba odglumiti tugaljivu scenu, samo si pusti pjesmu Whitney Houston "Didn't We Almost Have It All?". Ta balada iz 1987. Godine 'slomi' zvijer u njemu.

Njegovo lice se 'zgužva' u tužno na kraju rečenice što može značiti da je bio ili veliki obožavatelj Whitney Houston ili ga upravo ova pjesma veže uz neke tugaljive trenutke.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.