Life
4166 prikaza

Pogledajte kakav luksuzni avion je dobio Messi

Lionel Messi
Heino Kalis/ Reuters/ Pixsell
Uz veliki uspjeh i titule stižu i milijuni, pa ne čudi da nogometaši žele i u njima znaju uživati

Iako se nije 'okitio' nagradama za najboljeg nogometaša ove godine, Lionel Messi ipak ima razloga za slavlje. Postao je ponosni vlasnik (zapravo unajmljivač) privatnog aviona. Ovaj avion vrijedan je 15 milijuna dolara i ima 16 sjedala. Ne može se ne vidjeti i njegov broj 10 na 'repu'. 

Ovaj 31-godišnjak, sa devet asistencija, i 17 golova iz 16 utakmica s početka sezone pokazuje kako je pred njim dobra sezona, u kojoj će sigurno i uživati poput prave zvijezde, što i je. 

Luka Modrić prima pokal za najboljeg igrača FIFA-e Najbolji igrač Life Modrić odnio Zlatnu loptu, Messi i Ronaldo nisu ni došli

Argentinska tvrtka ovaj je zrakoplov prilagodila velikoj nogometnoj zvijezdi a "uključuje kuhinju, dvije kupaonice i 16 sjedećih mjesta koja se mogu presavinuti kako bi se dobilo osam kreveta", piše Business Insider. 

Da je avion napravljen po njemu i za njega pokazuje i broj 10, njegov broj iz Barcelone i argentinske reprezentacije koji se savršeno uklopio na stražnji dio aviona, a imena njegove supruge Antonele i djece ispisana su na stepenicama s kojima se penje u avion.

 

Iako on samo unajmljuje ovaj avion, podaci kako mu Barcelona plaća 630.000 dolara tjedno pokazuju kako bi ga vrlo lako i mogao kupiti. Messi je peti najplaćeniji nogometaš na svijetu, kojem veliki dio njegove zarade osiguravaju i sponzorski ugovori sa Adidasom, kao i sa Pepsijem, Gillette, i Turkish Airlines

Njegova neto vrijednost kreće se od 250 milijuna do 285 milijuna dolara.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.