Life
394 prikaza

Pronašli smo odgovor na pitanje kako naći najboljeg frizera

Plavuša kod frizera
Thinkstock
Nema žene koja ne poznaje muku potrage za dobrim frizerom, no postoji način da je napokon okončate

Jedan od najgorih očaja koji može pogoditi bili koga (a pogotovo žene) jest onaj koji uslijedi nakon posjeta frizeru koji ne završi zadovoljavajuće.

Šišanje bi trebalo biti jednostavno, opuštajuće iskustvo i ritual nakon kojeg ćete, najmanje šest tjedana, izgledati bolje nego prije.

No, vrlo često, to - kao što sigurno skoro svi znamo - nije slučaj.

J.P. Mastey je frizerski guru koji je nedavno odlučio otvoriti salon u rodnom Los Angelesu, te je stvorio prostor u koji se definitivno poželite vratiti. Upravo zato, otkrio je u čemu je tajna njegovog, ali i bilo kojeg drugog dobrog salona, te što biste trebali potražiti prije nego se predate nekome u ruke, točnije - pod škare.

1. Atmosfera

Ne trebate veliki TV niti besplatno pivo da bi se ljudi osjećali ugodno. Atmosfera ne ovisi o stotinama tisuća uloženih eura, nego ćete jednostavno znati kada je to - to.

2. Stolci

Pošteni stolci su klasični i ugodni, s dodatkom luksuza. 

3. Frizer

On bi trebao slušati što govorite i zatim to znati interpretirati u odgovarajuću frizuru, bez da samo radi po svojem. Ali bi vam trebao i eventualno predloži sitne promjene ako misli da bi vam nešto drugo bolje stajalo.

4. Provjerite police

Jeftini gel za kosu na polici je svakako upozoravajući znak. Ako primijetite pak da frizer ima kvalitetne proizvode, to pokazuje da obraća pozornost na detalje, piše Business Insider.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.