Life
390 prikaza

Konobari otkrili najgore izlaske parova: Propale prosidbe, muževi preljubnici...

Romantična večera
Thinkstock
Od prosidbe koja nije dočekana s očekivanim oduševljenjem do izlaska koji je završio uhićenjem, konobari se prisjećaju najgorih doživljaja

Barmeni i konobari na Redditu su odlučili prepričati najnevjerojatnije izlaske kojima su svjedočili, a neke od priča su kao iz filma. Independent je izabrao neke od najzanimljivijih, pa uživajte...

"Kad sam stigao na početak svoje smjene, menadžer mi je rekao da jedan mladić želi zaprositi djevojku i da treba moju pomoć. Rekao sam da nema problema, pa mi je menadžer dao prsten koji sam trebao staviti na vrh njezinog pića. Poslije je ona narućila 'Long island', a ja sam stavio slamku unutra i dodao piće mladiću.

Ona je imala izbezumljen izraz lica, no on se spustio na koljena... Moj menadžer je pustio neku romantičnu pjesmu, a djevojka je bacila piće na mladića i izletjela van.

Tek poslije sam saznao da im je to bio drugi izlazak."

"Meni je uvijek dolazila jedna obitelj na večeru: muž, žena i dvoje djece. Prilično sam ih dobro upoznao, pogotovo oca, iako sa ženom nisam skoro nikad pričao...

Jednom su došli na večeru bez djece. Odmah sam ga pitao gdje su klinci, a on me samo čudno pogledao. Zatim sam rekao: 'Želite li uobičajeno mjesto?', a i dalje mi nije odgovorio...

Smjestio sam ih za stol i tad primijetio da mi ona djeluje nekako drugačije, pa sam je upitao je li promijenila frizuru. Na to je muž počeo gubiti živce i rekao mi da im donesem vodu i ostavim ih na miru. Još jednom sam ga pogledao kako bih se uvjerio da je riječ o istom muškarcu. Pogledao sam u njega i u auto s kojim se dovezao, a kojeg sam već dobro poznavao.

Tek tada mi je palo na pamet da je s drugom ženom! Nekoliko minuta poslije on je došao do mene i rekao mi da mi nije palo na pamet reći ijednui riječ njegovoj supruzi, ako želim zadržati posao."

"Najgora situacija je bila kad je upala policija i doletjela do para koji su bili na romantičnoj večeri. 10 policajaca je okružilo stol, a poslije smo saznali da su ga dugo tražili jer je bio veliki diler. Stavili su mu lisice i izveli ga van.

Jedan policajac se vratio kako bi se izvinio zbog strke koju su napravili, a rekli su da su kriminalcu napokon ušli u trag zato što se djevojka s kojom je izašao 'tagirala' s njim u restoranu na Facebooku."

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.