Life
6356 prikaza

Sad se svi pitaju - hoće li Melania i Donald spavati zajedno?

Melania, Dibald
Reuters/Pixsell
Nakon više od pet mjeseci razdvojenog života, Melania, Donald i sin Barron će napokon živjeti zajedno u Bijeloj kući

Nakon što su svojim ponašanjem u javnosti posljednjih nekoliko mjeseci nebrojeno puta poticali glasine kako je njihov brak na klimavim nogama, razvod je na pomolu, Melania čini sve kako bi izbjegla suživot i naposljetku da je cijeli odnos samo jedan politički aranžman - Prva je dama ušutkala medije svojim konačnim dolaskom u Bijelu kuću.

Uživala sa sestrom i sinom u penthouseu

Od inauguracije Melania je većinu vremena provela skrivajući se 'zlatnom kavezu', penthouseu u Trump Toweru na Petoj aveniji gdje njihov desetogodišnji sin Barron ima cijeli kat samo za sebe.

Melania, Donald i Baron Trump | Author: Reuters/Pixsell Reuters/Pixsell

Pokazala je kako se nije spremna tako olako odreći te privatnosti, odbijajući odlazak u Bijelu kuću navodno zbog Barronovog dovršavanja školske godine među prijateljima. U New Yorku joj je društvo pravila sestra Ines Knauss, koja iako nije prisutna u medijima, na Facebooku često brani svoju sestru. 

No, razdvojenom životu je konačno došao kraj i Melania te sin Barron su službeno stigli u Bijelu kuću, a Melanija je to popratila objavom na svom Twitter računu uz riječi "veselimo se uspomenama koje ćemo stvoriti u svom novom domu".

Useljenje je stiglo tri dana prije 71. rođendana američkog predsjednika Trumpa. Predsjednički sin Barron postao je prvi dječak koji će živjeti u Bijeloj kući još od trogodišnjeg Kennedyja 1963., a pohađat će privatnu školu u Marylandu.

Hoće li spavati u istoj sobi?

Sada kada se napokon uselila, Melanija neće moći bježati povećalu javnosti kao i do sad, a zasigurno će i osoblje iz Bijele kuće svjedočiti o neobičnom "aranžmanu" njihova odnosa, poput navodnih izjava prijatelja kako bračni par uopće ne spava u istoj sobi, ponajprije jer to ona ne želi i izbjegava pod svaku cijenu.

Izvor koji je dao intervju za US Weekly rekao je: "oni svugdje imaju odvojene sobe. Nikad ne provode noć zajedno, baš nikad.

"Melanija želi imati što je manje moguće posla s Donaldom. Ne zanima je on, kao ni predsjedništvo", rekao je obiteljski prijatelj.

Njihova selidba u Washington olakšat će troškove tajnog osiguranja, pa se osim sočnih tračeva i tome mogu veseliti američki porezni obveznici - osiguranje je do sada navodno koštalo oko milijun dolara na dan.

"Zajednički život svakako će popraviti narušeni imidž njihova braka u javnosti, pa tako i ugledu Trumpa u zemlji", kaže profesorica povijesti čija su specijalnost Prve Dame, Katherine Jellison.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nelson 10:51 12.Lipanj 2017.

    ona voli njegov novac