Life
3961 prikaza

Seks-ovisnica: Imam 24 godine i spavala sam sa 150 muškaraca

Žena ogrnuta plahtom sjedi na krevetu
Themoviedb.org
Ova lijepa plavuša spavala je s nekim gotovo svaki dan, a tijekom dva tjedna apstinencije od seksa iskusila je hormone odvikavanja koji su po težini sličili onima odvikavanja od droge

Zgodna, privlačna i mlada - Nicole je tip djevojke kakvu bi svaki muškarac želio držati za ruku s njezinim slatkim licem, vitkom figurom i velikim grudima. Ipak, svaki taj muškarac bi trebao jako velik libido, izdržljivost i puno strpljenja da bi preživio s njom, jer ona priznaje kako je ovisnik o seksu. Ima 24 godine i spavala je s više od 150 muškaraca te nekolicinom žena sve otkad je izgubila nevinost sa 17 godina. Ta je lijepa plavuša spavala s nekim gotovo svaki dan, a tijekom dva tjedna apstinencije od seksa iskusila je hormone odvikavanja koji su po težini sličili onima odvikavanja od droge. Priznaje kako je zbohg svoje ovisnosti izgubila puno prijatelja, iscrpila i izbezumila dečke svojim ponašanjem koje je uključivalo i grupni seks te užasnula članove obitelji koji su saznali za njenu ovisnost.

Sada je potražila pomoć u grupi anonimnih seksualnih ovisnika, udruge za podršku kakvih je sve više u današnje doba, jer je seks postao roba, a ovisnost o internet pornićima sve veći problem mladih.

Svi mi se smiju kad kažem da sam ovisnik o seksu, no ne razumiju da je seks posve kontrolira moj život. Sve dečke koje sam upoznala na prvu oduševljava ideja da sam nezasitna u seksu, no vrlo brzo to sve postaje previše za njih.

Ne mogu imati normalnu vezu, jer čim mi dečko nije dostupan za seks, a ja ga želim, potražit ću seks na drugom mjestu, od prvog muškarca kojeg sretne i bude "za". To je poput droge i ne mogu si pomoći.

Nitko ne bi vjerovao, no moji su roditelji bili izuzetno strogi. Dok su moji vršnjaci izlazili i zabavljali se, ja nisam smjela ići. Morala sam biti doma i učiti, to ih je najviše brinulo, bila sam presretna ako bi me pustili u kino. Prvog dečka sam imala sa 17 godina i morala sam ga skrivati od roditelja. Jedne večeri smo se opustili i prvi put spavali zajedno. Sjećam se da sam bila nervozna, no zapravo je bilo lijepo.

Drugi dan sam rekla mami da idem prošetati psa, nazvala sam dečka i otišli smo u park. Zavezala sam psa za drvo, a njega odvukla u grmlje i zaskočila ga. Bio je oduševljen, no nakon što sam isto radila iz dana u dan, njegov se entuzijazam smanjivao. Ostavio me za par mjeseci rekavši da ga samo iskorištavam za seks.

Godinu dana nakon toga, na fakultetu, uselila sam se u kuću s još tri cimerice, tada je počelo moje razdoblje slobode. Podivljala sam, već sam prvi tjedan doma dovela tri različita tipa, a cimerice su me gledale u čudu. Poznavale su me iz škole i nisu mislile da sam takva d*olja.

Svaku večer bi izlazila i pokupila nekog muškarca u klubu, a uvijek sam imala par aduta u rukavu - muškaraca koje sam mogla nazvati ako nisam prošla nikog za seks. Prijateljice su me ispitivale što nije u redu sa mnom i zašto spavam s toliko frajera, brinule su se oko mog ugleda i sigurnosti. Nisam se obazirala, to mi je bila praksa cijelih godinu dana.

Jednu večer sam bila posebno napaljena i sa šanka sam pokupula trojicu njih. Ono što mi se činila kao uzbudljiva ideja postalo je previše stvarno nakon mog orgazma i zadovoljstva - cijelu večer su se izmijenjivali na meni, držali mi ruke, glavu dok su mi gurali penis u usta, analni seks je bio bolan... No nema veze, to sam željela pa sam si sama kriva.

Jednu večer sam kući dovela zgodnog stranca koji je cimerici ukrao torbu. Ujutro su me napale i rekle mi kako više ne mogu živjeti s njima, da se ne osjećaju sigurno. Bila sam bijesna i mislila sam da mi samo žele upropastiti zabavu, da su ljubomorne što ne mogu kao ja zavesti toliko muškaraca. 

Nakon toga sam se zaposlila kao promotorica jedne tvrtke i posao mi je postalo putovanje i upoznavanje ljudi, a kolegica koja je to radila sa mnom bila je jednako luda kao i ja. Spavala sam s njom i bilo je fantastično, to što žene mogu raditi s prstima i jezikom nije ni slično onome što čine muškarci - s njom su mi se orgazmi samo nizali.

Nakon povratka u rodni grad i nastavka školovanja, sve mi je postalo užasno dosadno. Posjećivala sam seks-klubove i radila svašta. Da mi to netko sada pokaže, bilo bi me sram. Na jednoj sam obiteljskoj zabavi zaskočila dečka od sestrične. Moji roditelji su naišli na scenu u kojoj sa ja na sve četiri i govorim "jače" dok smo se seksali u šupi.

U tom trenutku sam bila užasnuta, moja tajna je otkrivena. Sestra mi je rekla kako ne želi više imati posla sa mnom ako ne promijenim svoje ponašanje. Nakon toga sam odlučila potražiti pomoć.

Najdulje što sam izdržala bez seksa prije grupe za potporu i terapija s psihologom bilo je dva tjedna. Dovela sam se do ruba depresije i očaja, a najbolji potez u životu mi je bilo traženje pomoći.

Nikad u životu nisam voljela, niti sam osjetila ljubav. Sve je bio samo seks. Nikad nisam bila dovoljno dugo s nekim da ga stignem zavoljeti, a muškarcima sam nudila samo svoje tijelo. Nakon što napokon upoznam nekoga s kime se želim skrasiti, morat ću mu ispričati o svojoj prošlosti, što nije nimalo lako. Ipak, željela bih svima koji su sada poput mene nekoć reći da ima nade - ovisnost se može prekinuti.

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bixo 16:30 06.Rujan 2016.

    Samo vi njoj pošaljite moj e-mail, bit če i više nego zadovoljna