Life
13706 prikaza

Slavni i nastrani: Bizarne seks priče iz spavaće sobe

Wikimedia Commons
Neke poznate povijesne i poznate ličnosti, osim po svojim povijesnim zaslugama ostali su upamćeni i po pomalo bizarnim detaljima iz svojih intimnih života

Slavni danski pisac bajki Hans Christian Andersen vodio je dnevnik u kojem je volio opisivati svoje intimne užitke. Često je posjećivao javne kuće i plaćao prostitutkama, ali ne seksualne usluge, već da bi slušao njihove ispovijesti. Po dolasku kući se samozadovoljavao na osnovu njihovih priča.

 | Author: Wikimedia Commons Wikimedia Commons

 

Vodio ljubav s lešom

Carl von Cosel, pomalo ludi znanstvenik bio je opčinjen kubanskom ljepoticom i njegovom bivšom pacijenticom Elenom de Hoyos. Nakon njezine smrti, ukrao je njezino tijelo iz groba i smjestio u mauzolej. Posjećivao ju je svaku večer. Potom ju je premjestio u svoj dom i 'balzamirao' pomoću voska i svile te miris truleži pokušao prikriti s puno parfema. Tako su živjeli sedam godina dok nije otkriven. Liječnici koji su pregledali njezino tijelo, otkrili su da je Cosel s lešom imao seksualne odnose. 

 | Author: Wikimedia Commons Wikimedia Commons

Živio zajedno sa suprugom i ljubavnicom

Austrijski fizičar i nobelovac Erwin Schrödinger, osim po intelektu, poznat je i po brojnim ljubavnim aferama. Uz suprugu Anny, imao je bezbroj ljubavnica, za koje je supruga znala. Schrödinger se 1933. zaljubio u udanu Hilde March, koju je uselio u kuću pa je tako živio zajedno sa suprugom i ljubavnicom. Napravio joj je i kćer te je htio da je Hilda i Anny zajedno odgajaju, što baš i nije dobro prihvaćeno u Oxfordu gdje je Schrödinger živio i radio. Pretpostavlja se da ga je obiteljska situacija stajala i pozicije na Princetonu. Na kraju života je za svoje ljubavnice izjavio - 'Jadnice. Pružile su mi životnu sreću na svoju nesreću. Takav je život.'

 | Author: Wikimedia Commons Wikimedia Commons

'Zabijao' na svim poljima

Poznati košarkaš Wilt Chamberlain vlasnik je desetaka NBA rekorda, ali i nekih drugih. Tako se zasigurno zna da je u jednoj košarkaškoj utakmici postigao 100 koševa, a nakon njegove smrti izašao je podatak da je spavao s više od 20 tisuća žena. Iako nitko nije potvrdio tu brojku, njegovi bliski prijatelji tvrdili su da i nije pretjerana. Wilt je naime često organizirao orgije, a na putovanjima mijenjao i nekoliko dama dnevno. 

 | Author: Wikimedia Commons Wikimedia Commons

 

Eksplodirao mu penis

Pjevač benda "Three Dog Night" Chuck Negron, zažalio je što nije poslušao savjet svog liječnika. Toliko se često seksao da mu je spolni organ natekao. Liječnik mu je prepisao suzdržavanje, no Chuck je nastavio po svom. Zbog toga je njegov penis doslovno eksplodirao, a pjevač je morao na šivanje. 

 | Author: Wikimedia Commons Wikimedia Commons

 

Spavao s preko 35 tisuća žena

Fidel Castro je, bar što se tiče žena, bio gospodin. Nikada se nije razmetao svojim seksualnim uspjesima. No, njegov suradnik je otkrio da je kubanski vođa spavao sa više od 35 tisuća žena. Prema njegovim riječima, više od 40 godina Castro bi naručivao najmanje dvije žene dnevno - jednu za poslije ručka, drugu za pred spavanje. S vremena na vrijeme bi takvo druženje zatražio i ujutro.  

Fidel Castro | Author: REUTERS REUTERS

 

Oženio muškog roba jer je ličio na njegovu pokojnu suprugu

Prema povijesnim zapisima, rimski car Neron  oženio je jednog od svojih muških robova Sporusa koji je navodno užasno ličio na Neronovu prvu ženu Popeu Sabinu. Sporusa je dao kastrirati, oblačio ga u žensku odjeću i u javnosti ga predstavljao kao svoju suprugu. 

 | Author: Wikimedia Commons Wikimedia Commons

 

Imao 'službenu' i još nekoliko obitelji

Charles Lindbergh, uglavnom je poznat po svojim uspjesima u zrakoplovstvu te se veže u tragičnu priču o otmici i ubojstvu njegova djeteta. Manje je poznat po svom privatnom životu, odnosno bigamiji. Lindbergh je, uz suprugu Anne, imao čak tri paralelne 'obitelji'. Spetljao se sa svojom tajnicom, ali i sa dvije sestre Njemice. Kako je puno putovao, uspijevao je to zadržati tajnom preko 20 godina. Sa suprugom je imao šestero djece, sa jednom od sestara troje djece, s drugom dvoje, a djecu je navodno imao i sa tajnicom iako njihov identitet nikada nije otkriven. 

 | Author: Wikimedia Commons Wikimedia Commons

 

Bježao iz logora kako bi vodio ljubav cijelu noć

Britanski vojnik Horace Greasley završio je za vrijeme Drugog svjetskog rata u radnom logoru u Poljskoj. Radio je u obližnjem kamenolomu gdje je upoznao  Rosu Rauchbach i zaljubio se u nju na prvi pogled. Potom je prebačen u drugi logor u Češkoj od kuda je uspio pobjeći i vratiti se preko 200 puta, a sve to kako bi se u šumi nalazio sa svojom ljubavi. Bježao je dva do tri puta tjedno i prema vlastitim riječima po cijele noći vodio ljubav s Rosom, koja je bila kćerka njemačkog oficira. 

 | Author: Wikimedia Commons Wikimedia Commons

 

Vodio dnevnik o ženama s kojima je bio

Herbert George Wells je osim znanstveno fantastičnih tema volio pisati i o drugim stvarima. U drugom braku navodno je vodio dnevnik u kojem je pisao o svojim izvanbračnim izletima i detaljno opisivao žene s kojima je bio. Tako je neke opisivao kao 'zanimljivo dlakave', neke kao 'nezasitne', a tu su i zapisi o dami koja je oslovljavala sa 'jaguar'. 

 | Author: Wikimedia Commons Wikimedia Commons

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.