Life
2292 prikaza

Šokantno: Predozirali se pred sinom od četiri godine

Predozirani roditelji u Ohiju
1/3
East Liverpool Police Department
Policija je roditelje zatekle u nesvijesti, a njihov četverogodišnji sin je sjedio na stražnjem sjedištu

Šokantne fotografije koje je snimila policija u Ohiju proširile su se internetom nakon što ih je policija stavila na Facebook kako bi upozorila na stravične razmjere heroinske ovisnosti koja se širi Amerikom poput epidemije.

Predozirani roditelji u Ohiju | Author: East Liverpool Police Department East Liverpool Police Department

Na fotografiji se vide roditelji, predozirani heroinom kako sjede na prednjim sjedištima auta, a u pozadini, na stražnjem sjedištu sjedi njihov sin, star samo četiri godine koji gleda svoje razvaljene roditelje i vrlo vjerojatno uopće ne razumije što se događa.

Policija ih je pronašla nakon što ih je netko pozvao. Policija pretpostavlja da se žena predozirala i da ju je suprug, koji je također ovisnik koji je već uzeo prekomjernu dozu krenuo s njom u bolnicu, ali im je oboma na putu prema bolnici pozlilo i onesvijestili su se.

Predozirani roditelji u Ohiju | Author: East Liverpool Police Department East Liverpool Police Department

Socijalna služba je preuzela dijete, a roditelji su i dalje u bolnici. Policija je objavila kako su odlučili pustiti van ove fotografije, iako nisu nimalo ugodne za gledati, kako bi upozorili na sve veći problem s drogom, naročito heroinom, od kojeg samo u Ohiju svaki tjedan umire 20-ak ljudi.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.