Life
3739 prikaza

Svaki horoskopski znak ima svoju seks pozu - provjerite vašu

Seksi par
Thinkstock
Što vole vatreni Ovnovi, a što osjećajni Rakovi?

Ovan

Za uzbudljive Ovnove seks je prava avantura kojoj je malo 'začina' uvijek dobro došlo. Žena potrbuške leži na rubu kreveta tako da joj tijelo od struka visi preko ruba. Muškarac iza nje kleči na podu, naslanja ruke na njene bokove i diktira igru.

Bik

Poza "škare" idealna je za ovaj znak. Muškarac leži na leđima, jedna mu je noga ispružena, a druga savijena u koljenu kao da se sunča. Žena sjedi na muškarcu tako da nogu stavlja između bedara.

Blizanci

Doggy stil odličan je izbor za Blizance. Žena kleči na krevetu s glavom i grudima na krevetu ili je naslonjena na stol, umivaonik ili ogradu, a muškarac je iza nje. Muškarac kleči ili stoji i diktira tempo.

Rak

Osjećajnim rakovima godi intima. "Spoon" poza u kojoj muškarac i žena leže na boku pripijeni jedno uz drugo odličan je izbor. Ako želite nešto više, onda žena savije gornji dio tijela prema naprijed u L položaj, a muškarac diktira igru i privlači partnericu držeći je za kosu ili ramena.

Lav

Muškarac leži na leđima, a žena sjedi na njemu tako da ga gleda u oči. Žena se poigrava bokovima u svim smjerovima.

Djevica

Djevice vole biti u centru pažnje. Njihova omiljena poza je doggy stil. Ako se želite malo poigrati neka partner klekne na jedno koljeno i osloni se na drugu nogu, a partnerica neka potpuno spusti gornji dio tijela.

Vaga

Misionarska poza će oduševiti sve Vage. Muškarac leži na partnerici naslonjen na ruke, a žena podiže noge na njegova ramena.

Škorpion

Poza za super žene u kojoj muškarac leži raširenih nogu, savijenih u koljenima, a žena kleči na njemu nagnuta prema naprijed i naslonjena na ruke. Muškarac podiže njenu stražnjicu i diktira igru.

Strijelac

Impulzivnim Strijelcima malo egzibicije uvijek dobro dođe. Žena leži na leđima, a muškarac ispred nje kleči. Žena podiže karlicu i stavlja noge partneru na ramena. Muškarac pridržavajući bokove diktira tempo.

Jarac

Jarčevi se najviše uzbude u klasičnoj pozi u kojoj žena sjedi ili čuči na muškarcu i pokretima i gibanjem bokova diktira tempo.

Vodenjak

I u slučaju Vodenjaka žena drži konce. Muškarac sjedi na krevetu naslonjen na zid kao u fotelji, a žena čuči na njemu okrenuta i istom smjeru. Muškarac postavlja ruke ispod njene stražnjice i diktira brzinu i dubinu penetracije.

Ribe

Kompleksne i strastvene ribe vole akciju i vratolomije. Žena stane u položaj kao da će napraviti stoj na rukama, a muškarac joj prilazi i podiže noge, prisloni je na svoje tijelo i namješta u položaj koji je ugodan za oba partnera.

(Tekst je u originalu objavljen na portalu Leptirica)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.