Life
519 prikaza

Potpuni luđaci: Na partyju rasturili vilu od 20 milijuna dolara

Zabava
Instagram/gofghamptons
Na zabavu je došlo oko 1.000 ljudi, a vlasniku vile ostavili su razbijen namještaj, hrpu smeća i korištene kondome

Amerikancima je Dan nezavisnosti ili Četvrti srpnja (Fourth of July) najdraži praznik. Svake godine obilježavaju ga velikim vatrometom, koncertima, piknicima, i, naravno, razuzdanim zabavama. 

Brett Barna (31) unajmio je 20 milijuna dolara vrijednu vilu u Hamptonsu za 5.000 dolara po danu kako bi proslavio najvažniji dan u američkoj povijesti. Organizirao je zabavu na kojoj se pojavilo oko 1.000 ljudi, a uzvanici su uživali u šampanjcu koji je tekao u potocima, ogromnom bazenu, zabavljali su ih kostimirani patuljci te reper Ace Hood.

 

#sprayathon #sprayathon2016

A video posted by Alyona Makhanko (@leshka.sky) on

No, Barnu sada prijeti milijunska tužba, a razuzdana zabava već ga je stajala posla. Naime, tisuću uzvanika poharalo je skupocjenu vilu i ostavilo krš i lom. 

Vlasnik vile sada tuži Barna za milijun dolara, no odvjetnici kažu kako ga trenutačno ne mogu locirati. Jedan od Barnovih prijatelja izjavio je da je zadnji put vidio Bretta u vili kada je "ispijao šampanjac iz pištolja na vodu u društvu patuljaka". 

 

Soooo blessed such a great day. #sprayathon #hamptons #party #squad #sprayathon #july4th

A photo posted by Jennifer (@your_goose_is_cooked) on

Vlasnik tvrdi kako je Barn unajmio kako bi organizirao "dobrotvornu zabavu za 50 osoba", no zabava se pretvorila u Sodomu i Gomoru. U svojoj vili zatekao je oko 5.000 praznih boca, na desetke boca šampanjca u bazenu, korištene kondome i uništen namještaj. 

 

❤️🎂🐳 #4thofjuly #poolparty #Hamptons #merica #summer #sprayathon

A photo posted by Aubry Pullara (@aubrypullara) on

Cijeli slučaj ubrzo je procurio u javnost, a zabava je za Bretta završila. Naime, glasnogovornik Moore Capital Management kompanije u kojoj je radio kao financijski stručnjak dala je izjavu za javnost u kojoj navode kako "Barn više ne radi u kompaniji jer njegova osobna prosudba nije u skladu s vrijednostima koje tvrtka promovira". 

 

I'm just gonna leave this here. Good causes and great parties #sprayathon #puppiesandacehood #4th

A video posted by Kyle Marelli (@kylesmoochie) on

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.