Life
3123 prikaza

Super restorani: Otkrivamo gdje se najbolje jede u Hrvatskoj

Baranjska kuća
Davor Javorović/ PIXSELL
Što ravnije, to raskošnije, moglo bi se reći za gastronomsku ponudu istočnog dijela Hrvatske. Ne štedi se ni za doručak, uz koji se pije ledeni čaj. Od graševine

Kobasice, čvarci, kulen, slanina, šunka, bijeli žganci, ukiseljeni krastavci i paprike, ljute papričice, sir i vrhnje, domaći kruh, luk, svježa rajčica...

Ovaj je članak dio naše pretplatničke ponude. Cjelokupni sadržaj dostupan je isključivo pretplatnicima. S pretplatom dobivate neograničen pristup svim našim arhiviranim člancima, ekskluzivnim intervjuima i stručnim analizama.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.