Life
7985 prikaza

Tom Brady je multimilijarder, ali je siromašniji od svoje žene

Tom Brady i Giselle Bundchen
1/20
Press Association/PIXSELL
U braku je s Giselle Bundchen, zarađuje kao malo koji sportaš i bliski je prijatelj Donalda Trumpa

Kažu da je on najveći igrač američkog nogometa svih vremena. Do sad je osvojio pet Super Bowl prstenova i u nedjelju je protiv Eaglesa bio najbolji igrač na terenu s ostvarenih rekordnih 505 yardi. Ali ni to njegovim Patriotsima nije bilo dovoljno za pobjedu. 

Unatoč tome što mu je vrijeme za 'penziju' jer je u rujnu navršio 40, postaje sve bolji i bolji i kao da prkosi zakonima biologije. 

Izvan polja, Bradyjev život je prilično nevjerojatan. Oženjen je najuspješnijim supermodelom na svijetu, po njemu se zove jedan model Aston Martina, a živi u kući vrijednoj 20 milijuna dolara koja na imanju ima jezero, piše businessinsider.com

Brady i Bundchen žive u LA-u, u kući vrijednoj 20 milijuna USD | Author: Screenshot AD Magazine Screenshot AD Magazine

1. Brady je peti najbolje plaćeni američki nogometaš svih vremena, a prošle mu je sezone na račun sjelo nevjerojatnih 28,8 milijuna dolara - kao dio ugovora kojim je produžio vjernost Patriotsima.

Tom Brady | Author: REUTERS REUTERS

2. Nedavno je produžio dvogodišnji ugovor s Patriotsima vrijedan 41 milijun dolara. Ove sezone zaradio je plaću od skromnih milijun dolara - bez bonusa.

Tom Brady | Author: REUTERS REUTERS

3. U svojoj dugoj karijeri ukupno je zaradio 197,2 milijuna dolara.

Tom Brady | Author: REUTERS REUTERS

4. Godišnje od sponzora i reklama za tvrtke poput Under Armour, Intel i Shields, zaradi još 8 milijuna dolara.

Od reklama Brady godišnje zaradi 8 milijuna USD | Author: Twitter Twitter

5. Partner je proizvođaču Aston Martina. Aston Martin proizveo je limitiranu seriju modela Vanquish S Volante s imenom Toma Bradyja. Proizvedeno ih je samo 12 primjeraka a prodani su za 360.000 dolara svaki. 

Aston Martin iz limitirane serije 'Tom Brady' | Author: aston martin promo aston martin promo

6. Njegov ugovor s proizvođačem Uggsica mnoge je zbunio jer sve do tad nisu proizvodili mušku obuću. 

Lansirao je mušku obuću za poznatog proizvođača cipela | Author: uggs promo uggs promo
7. Njegova zarada zvuči suludo, ali to nije ništa u usporedbi s njegovom suprugom, poznatim supermodelom brazilskog porijekla Giselle Bundchen. 

Tom Brady | Author: Press Association/PIXSELL Press Association/PIXSELL
8. Giselle je prošle godine zaradila 30,5 milijuna dolara i najbolje je plaćeni model u posljednjih 10 godina. Upravo je na najboljem putu da premaši 1.000.000.000 dolara ukupne zarade u karijeri. 

Giselle Bundchen na otvorenju Olimpijade u Rio de Janeiru 2016. | Author: Igor Kralj (PIXSELL) Igor Kralj (PIXSELL)

10. Brady je veliki prijatelj i štovatelj Donalda Trumpa. Njegovi hvalospjevi aktualnom američkom predsjedniku ipak su postali predmet sprdnje među američkim intelektualcima. Evo nekoliko Bradyjevih misli o Donaldu: 

-  On mi je dobar prijatelj. Oduvijek mi je bio velika podrška. Znamo se više od 15 godina jer me pozvao jednom na izbor za Miss Universe. Logično, jer nogomet i ljepotice idu zajedno. Divim mu se jer ima tri karijere - bio je uspješni poslovni čovjek, pa TV-zvijezda, i na kraju čelni čovjek SAD-a. Izvanredan je!, kaže Brady.

11. Ne samo da imaju jezero, nego Tom i Giselle na svom imanju imaju leglo koka nesilica kako bi mogli jesti uvijek svježa jaja.

Giselle Bundchen pohvalila se na instagramu s vlastitim kokošinjcem | Author: instagram/giselle bundchen instagram/giselle bundchen

12. Prije tri i pol godine svoju raskošnu kuću u LA-u prodali su Dr Dreu za 40 milijuna dolara, a onda kupili penthouse u New Yorku. Cijena - prava sitnica! Samo 11,5 milijuna dolara za dvoetažni s pogledom na Manhattan. Dvije godine kasnije prodali su ga za 16,5 milijuna dolara...

 | Author:
13.... jer su kupili novi u Tribeci za 20 milijuna dolara. Raskošni stanovi su jedini luksuz do kojeg je Bradyju doista stalo.

 | Author: Noë & Associates with The Boundary Noë & Associates with The Boundary

14. Privatno, iako spava na lovi, lakši sudar imao je vozeći 10 godina stari model Audija. Često objavljuje zabavne kućne videe, na kojima se našao i pas kojeg je udomio, a koji je bio ukras i u jednoj reklami. Inače, kaže da je potpuno kućni tip i takve snimke često objavljuje na društvenim mrežama.

 | Author: Facebook Facebook

15. Iako ih se često može vidjeti na velikim događanjima i okupljanjima celebrityja, Brady i Giselle kažu da su najsretniji kad mogu sa svojom djecom graditi kule u pijesku.

 

Happy Father's Day!!! We love you!!! ❤️❤️❤️

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

16. Osim na stanove, Brady i Giselle jako paze na prehranu, pa dobar dio budžeta odlazi i na osobnog kuhara koji im spravlja posebne obroke. 

 

Delicious korean food #seoul #korea 🍚🙏🍲 Deliciosa comida coreana.

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

17. Kad su na dijeti prehrana im sadrži i do 80 posto povrća, a jedu ga u tolikim količinama da se šale kako se čak i u njega pretvore. Njegova knjiga s receptima za dijetu planula je u trgovinama, a drugu sa savjetima kako zadržati vrhunsku formu nazivaju 'atletskom biblijom'.

 

The toast to my avocado... Happy Halloween everyone! 👻🔮

A post shared by Tom Brady (@tombrady) on

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jabut 20:16 05.Veljača 2018.

    nije siromasniji vec manje bogatiji ...neznalice