Life
247 prikaza

Trump bijesan na Snoop Dogga - 'upucao' ga u glavu

Isječak spota Snoop Dogga
screenshot/youtube
Trump se ne može suzdržati ni sekunde - pa bijesno reagira čak i na glazbene parodije

Snoop Dogg naciljao je svoj pištolj-igračku prema klaunu zamaskiranom u republikanskog predsjednika Donalda Trumpa u svom novom glazbenom spotu, podigavši društvene mreže na noge.

U videu kojeg je objavio u nedjelju uz najjednostavniji mogući status, riječ "bang", čini se kako je poznati reper rekao sve što misli o Trumpovoj politici.

U spotu se prikazuje i scena s TV-a na kojem je novinska konferencija s naslovom "Ronald Klump želi deportirati sve pse" i emitira se uživo iz "Klaunove kuće).

Video je remiks verzija pjesme Lavander kanadske grupe BADBADNOTGOOD ft. Snoop Dogg i Katyranada.

A što da je pištolj bio uperen u Obamu?

Čini se kako predsjednik nije oduševljen novim spotom, pa se nije mogao suzdržati da Snoop Doggu ne uzvrati paljbu na Twitteru, u svojoj već poznatoj maniri:

Trump tvrdi kako bi, da je glazbenik Snoop Dogg čija karijera ide silaznom putanjom (kao što je nedavno rekao i za Meryl Streep koja ga je kritizirala), pištolj uperio u Obamu, sigurno završio u zatvoru.

- Nema apsolutno ničeg smiješnog u pokušaju ubojstva predsjednika. Šokiran sam, mislio sam da je bolji od toga. Nisam siguran da razumijem umjetničku vrijednost u tome da se netko obuče kao Trump te da se u njega puca - rekao je Trumpov osobni odvjetnik Michael Cohen u intervjuu. 

Dodao je kako je takav spot sramota za repera, ali i za Ameriku, dok s druge strane Trumpa ismijavaju na Twitteru, ističući kako je to pištolj koji ispaljuje konfete.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.