Life
1143 prikaza

Trump se zbog predsjedničke funkcije samo deblja

Donald Trump
REUTERS
Američki predsjednik vratio se s nedavnog posjeta inozemstvu i čini se da jednostavno ne uspijeva uhvatiti uzde političkih procesa u državi

Znate kad odete na godišnji odmor, ali jednom kad se vratite otkrijete da je sve isto kao i prije odmora? Shvatite da ste zarobljeni u neprobojnom zatvoru kojeg, kako piše NY Mag, nazivamo životom. Čini se da se upravo to događa Donaldu Trumpu koji se vratio s prvog izleta u inozemstvo samo kako bi shvatio da je njegova Bijela kuća i dalje u rasulu, da je muče nesposobni likovi, prepirke među zaposlenima i nekontrolirana curenja informacija, ali i brojne kontroverze s ruskim uplitanjem u američke izbore.

Jedan od izvora bliskih Trumpu ispričao je za američke medije da je predsjednik u sve lošijem stanju, a budući da nikad nije bio pretjerano zdrav ili u dobroj tjelesnoj kondiciji, sada dobiva još više kilograma.

"Sad je potpuno povučen, a to je opasno za Donalda Trumpa. Vidim da se emotivno uvlači u sebe. Dobio je nešto kilograma. Jednostavno nema nikoga kome vjeruje", ispričao je taj povjerljivi izvor.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.