Francuski i talijanski top-kuhari na poziv HTZ-a gostovali u Splitu i pokazali zašto su to što jesu
Kako je to kuhati među zvjezdicama, ne stvarnim, ali također teško osvojivim - onim iz Michelinova vodiča, pokazali su u utorak u Splitu Marco Stabile, chef i suvlasnik firentinskog restorana Ora d'Aria, te Lionel Levy, voditelj restorana InterContinental Marseille - Hôtel Dieu. Dvojica kulinarskih virtuoza inovativnim jelovnicima i reinterpretacijama talijanskih i francuskih domaćih jela privlače goste iz cijelog svijeta. Stigli su u hotel Park u Splitu na poziv Hrvatske turističke zajednice u sklopu projekta Hrvatska 365 Gourmet pokazati što su novi trendovi u svjetskoj gastronomiji i kako održati zvjezdani status u kuharskom poslu.
Ovaj je članak dio naše pretplatničke ponude.
Cjelokupni sadržaj dostupan je isključivo pretplatnicima.
S pretplatom dobivate neograničen pristup svim našim arhiviranim člancima,
ekskluzivnim intervjuima i stručnim analizama.