Life
1358 prikaza

Unuk tajkuna 'najodvratnija je osoba na svijetu' – zašto ga svi mrze

Grigorij Mamurin
Screenshot Youtube
Nadimak je zaradio nakon što je otvorio svoj Youtube kanal na kojem postavlja kontroverzna videa

Grigorij Mamurin Griša unuk je jednog od najbogatijih ruskih oligarha Igora Nekludova, a mnogi opisuju kao najodvratnijeg lika na svijetu.

Griša ima svoj Youtube kanal na kojem postavlja klipove kako bi pokazao da novac može kupiti sve. Skoro sva njegova videa imaju ili seksualne aluzije ili plaća ženama da mu operu auto odjevene samo u donje rublje, potom plaća ljudima da popiju njegov urin, zalijevaju se sokom od rajčice, djevojkama da mu nasred ceste pokažu grudi... Ukratko – na svojim snimkama od svih traži da se ponižavaju.

Sebe iz nekog razloga naziva "ruskim Spielbergom" i uvjeren je da na ovaj način pokazuje slabosti društva.

"Ja ne osuđujem te ljude. Vjerujem da imaju probleme zbog kojih pristaju raditi određene stvari. Ne znam što bih napravio da imam iste probleme kao i oni", prenio je Daily Mail njegovu izjavu.

Njegov zadnji video ga prikazuje kako sjedi u parkiranom Mercedesu, a potom zaustavlja par koji prolazi i pita ih koliko bi koštalo da ima seks sa djevojkom dok njegov dečko čeka da završi. Ponudio im je 2.000 eura, ali muškarac mu je zaprijetio da će ga prebiti. No, najgori dio priče tek dolazi – muškarac se predomislio i počeo s njim pregovarati o cijeni.

Taj je video pregledan gotovov dva milijuna puta, a ni ostali ne zaostaju naročito zbog kontroverznih stvari koje se mogu vidjeti, prije svega ponižavanje i posramljivanje ljudi.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.