Life
12611 prikaza

Većina ljudi griješi - ovako treba odmrzavati hranu!

Žena provjerava rok trajanja namirnice iz hladnjaka
Thinkstock
Način na koji odmrzavamo hranu ima utjecaj i na kasniju nutritivnu vrijednost namirnica

Većina ljudi odmrzava hranu za sutradan, a najčešće meso,  kao na autopilotu - izvadi iz zamrzivača, stavi u tanjur i gurne u hladnjak. Ili, ako im je namirnica potrebna prije, stave u mikrovalnu na program za odmrzavanje.

Ovaj je članak dio naše pretplatničke ponude. Cjelokupni sadržaj dostupan je isključivo pretplatnicima. S pretplatom dobivate neograničen pristup svim našim arhiviranim člancima, ekskluzivnim intervjuima i stručnim analizama.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.