Life
79677 prikaza

'Očajna kućanica' veliku tajnu skrivala je 35 godina

Očajna kućanica Teri Hatcher
Press Association/PIXSELL
Godinama je šutjela, a istinu je otkrila na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad žženama

Lijepa, popularna i uspješna, no i duboko nesretna zbog traume koja ju je proganjala većinu njenog života - priča je Teri Hatcher, koja je svoju mračnu tajnu razotrkila svijetu tek u dobi od 41 godine.

Naime, ona je na događaju Ujedinjenih naroda u spomen na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad žženama o stravičnom iskustvu seksualnog zlostavljanja iz djetinjstva.

Glumica je ispričala kako ju je njezin ujak zlostavljao kada je imala sedam godina.

- Bila sam uvjerena kako je to moja krivnja i krivila sam sebe za ono što mi se dogodilo pa nisam nikome ispričala o tome i sve sam držala za sebe - ispričala je.

U raljama pedofila

Iako je šutjela o cijelom događaju, njena je majka primijetila da se čudno ponaša u blizini svog ujaka, pa ju je majčinskim instinktom odlučila držati podalje od njega, iako joj je malena Teri rekla da je sve u redu i da se ne ljuti na njega, u strahu od posljedica .

- Svi smo šutjeli, tako nam je bilo lakše. Razmišljala sam jesam li luda, da li možda izmišljam? Žrtvama je lakše vjerovati da je to plod mašte nego se suočiti s istinom - zaključuje Teri, objašnjavajući da se zlostavljanje dogodilo više puta te je trajalo do neke osme ili devete godine.

Progovorila samo zato da ga se osudi

Iako je mislila da će silovanje biti tajna koju će sa sobom ponijeti u grob, no do nje je došla informacija kako je njen ujak Richard Hayes Stone optužen za zlostavljanje druge dvije djevojčice, od kojih je jedna u tinejdžerskoj dobi zbog toga počinila samoubojstvo.

Skandal oko silovanja curica izbio je kad je Sarah Van Cleemput prije samoubojstva ostavila poruku u kojoj je pisalo "Sigurno se pitate zašto je normalna tinejdžerica učinila ovo. Pa pitajte Dicka zašto?" Nadimak Dick policiju je doveo do Stonea koji je bio blizak prijatelj obitelji djevojčice. Tada se otkrilo da je on bivši muž Heatherine tete pa je glumica onda napokon progovorila o svojoj prošlosti.

Richard Hayes Stone umro je u zatvoru za vrijeme služenja kazne. Osuđen je na 14 godina zatvora, a umro je odsluživši samo šest godina.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nelson 18:14 19.Srpanj 2017.

    sve su imale nekih problema i zlostavljanja