Life
276 prikaza

Veteran stand-up scene u Zagrebu će se okušati u kazivanju

1/2
Vjerojatno nije najpotentniji, ali svakako jest najprepotentniji stand-up komičar u ovom dijelu svijeta. Jako se voli sebe ili se. Ima cvike, pa misli da je pametan. Nosi kravatu, pa misli da ima stila...

Peđa Bajović je, kako sam kaže, pionir i veteran stand-up scene sada će se okušati u drugom formatu, u kazivanju. Pripovijedanje če se održati u dva bloka: Godinama s nogu i Zašto kažeš Balkan, a misliš Jugoslavija? Događaj će se održati u zagrebačkom caffe baru Norris u Oreškovićevoj ulici 19 u petak 19.11 od 20 sati. 

Pionir i veteran domaće scene stand-up komedije, pokretač regionalne mreže i naš međunarodno najaktivniji komičar. U karijeri, koja je započela 2005. godine, obišao je 30 zemalja te stotine gradova. Za svoj rad je 2014. godine, na manifestaciji Adria Comedy Awards, dobio i priznanje za najboljeg veterana.  

 | Author:

Iako su njegove oči (sa sve naočalama) uvijek širom otvorene i grlo spremno za glasno lajanje, dok prst samo čeka da ga se upre u nekoga ili nešto, najčešće se obruši na – sebe. On ne prašta nikomu, a sebi ponajmanje! Muž, otac dvoje klinaca, sa stambenim kreditom i starim autom te ponešto svršenih škola… Sretne su okolnosti koje čine njegov stand-up o sebi toliko blizak mnogima. Peđa voli politiku, ali ne dnevnu, već više onu sezonsku, od izbora do izbora! A sve je, zna se, stvar izbora… Vjerojatno nije najpotentniji, ali svakako jest najprepotentniji stand-up komičar u ovom dijelu svijeta. Jako se voli sebe ili se. Ima cvike, pa misli da je pametan. Nosi kravatu, pa misli da ima stila. Drži mikrofon, pa misli da je faca. A, najgore od svega, on misli – da misli! 

 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.