Life
2583 prikaza

Zaposlenici indijske ambasade nasmijali Hrvate

Indijska ambasada
Screenshot/Facebook
Novogodišnje odluke uključuju diplomiravanje, provod s obitelji i održavanje radnog mjesta čistim

Gotovo dva tjedna nakon ulaska u novu 2018. godinu ekipa zaposlenika ambasade Republike Indije na društvenoj je mreži objavila video u kojem objašnjavaju svoje novogodišnje rezolucije.

Unutar i oko prostorija ambasade na zagrebačkom Bijeniku ekipa od 15 osoba, što iz Indije što Hrvata, objašnjavali su kako im je cilj ostati fit, naučiti Hindu i Hrvatski, posjetiti čarobnu Indiju, postati bolji profesionalac, promovirati investicije ili završiti fakultet. 

Pomalo nespretno montiran video koji, pretpostavljamo, je glazbom trebao asocirati na Bollywood i deset godina stari hit "Milijunaš s ulice" Dannyja Boylea.

Slow motion i zvučni efekti pozadina su na kojoj se redaju nama prepoznatljivi simboli indijske kulture poput zastave, darjeeling čajeva, turistički plakati, slika Taj Mahala i henna tetovaže koju ponosno 'furaju' gotovo svi iz ekipe. U videu ističu i kako je ovo njihova uvertira u prebacivanje na digitalnu promociju svojih aktivnosti i indijsko-hrvatskih odnosa.

Video je 'šeran' više od sto puta, a ambasador se gledateljima obratio riječima 'bok, bok'.

- Želim ojačati svoj Hrvatski kako bih mogao prodrijeti do srži hrvatskog društva. Indija i Hrvatska naprijed zajedno - rekao je s osmijehon na licu ambasador Sandeep Kumar dižući utege u svom uredu.

- U novu godinu ulazimo s energijom i strašću - poručili su Hrvatskoj pomalo amaterskim, ali simpatičnim video uratkom.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.