Style
10498 prikaza

135 milijuna za imanje slavno po konjskoj glavi iz Kuma

Imanje Beverly House iz  filma Kum
1/9
Screenshot
U jednom trenutku palača je bila u vlasništvu medijskog tajkuna Williama Randolpha Hearsta

Imanje s Beverly Hillsa kojeg je proslavio film Kum, ponovno se prodaje, ovaj put po cijeni od 135 milijuna dolara. Ova velika palača već je nekoliko puta bila na podaji, no zasada nije pronašla svog kupca. 2007. godine cijena mu je bila 165 milijuna dolara, a 2016. godine prodavala se po cijeni od 195 milijuna. Kako kupac nije pronađen, ponuda je povučena i vraćena sada na tržište po nešto manjoj i 'pristupačnijoj cijeni'. 

Ova palača iz španjolsko kolonijalnog stila je poznata pod nazivom Beverly House a proslavila ju je scena za pamćenje iz Kuma u kojoj neprijatelj Vita Corleonea pronađe konjsku glavu u krevetu. U stvarnom svijetu u jednom trenutku palača je bila u vlasništvu medijskog tajkuna Williama Randolpha Hearsta, a nakon njega glumice Marion Davies.

Pogledajte galeriju.

1/9

U toj su impresivnoj palači dio svog medenog mjeseca proveli i Jacqueline i John F. Kennedy. 

Palača koja traži svog vlasnika iznajmljuje se od sredine 90-ih kada ju je preuzeo Leonard Ross, odvjetnik i investitor u nekretnine. Nakon renovacije počeo ju je iznajmljivati za različite evente. 2016. godine pokušao ju je refinancirati za 40 milijuna uz pomoć grupnog financiranja, no kako su rekli sa websajta StartEngine ponuda nije baš bila uspješna. 

Imanje je raspoređeno na šest različitih struktura i ukupne je površine nešto manje od pet tisuća četvornih metara, a uključuje i Hearstovu imovinu, koja datira iz 1927. godine, i kuću sa sedam spavaćih soba na drugoj parceli. Ima i više od 20 spavaćih soba i apartmana.

Na imanju se nalazi i bazen gotovo olimpijskih proporcija, teniski teren, dvije sobe za prikazivanje filmova, kuhinja i terasa koja može ugostiti 400 ili više gostiju na večeri.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar JenniferWE92
    JenniferWE92 07:19 03.Lipanj 2020.

    Вila sam zаistа loša djevоjка. Kаznite me svojim кurаcem u ustima! – w​​w​​w​​.​k​i​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

  • Avatar SharonQV84
    SharonQV84 20:53 31.Svibanj 2020.

    Vrijeme je da nađetе stаbilnu djevojкu. Оvdjе čekа punо sаmоhгanih dаmа –– w​​w​​w​​.​k​i​​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

  • Avatar BarbaraAO96
    BarbaraAO96 05:10 31.Svibanj 2020.

    Ruth, 21. w​​w︅︆​w​.​l​​o︅︆ve​​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b