Style
10592 prikaza

Guccijev badić od 2000 kuna ima jednu bizarnu manu

Guccijev kupaći kostim
Screenshot
U modnom je svijetu dozvoljeno sve, a trend može postati bilo što

Većinu stvari kupujemo kako bi nam poslužili svrsi kojoj su i namijenjeni. Tako je sigurno i sa kupaćim kostimom, kojeg kupujemo kako bi se s njim mogli kupati. No to nije tako u slučaju ovog rasprodanog kostima po cijeni od 381 dolara, s kojim ne možete plivati. U bazenu. 

Guccijev jednodijelni kupaći kostim s njihovim logom pravi je hit. No na službenoj stranici ovog svjetski poznatog breda uz njegov opis stoji: S obzirom na prirodu ove posebne tkanine, ovaj kupaći kostim ne bi trebao doći u doticaj sa klorom, piše The Independent.

Ovaj skupocjeni primjerak kupaćeg, koji to zapravo u bazenu i nije, napravljen je od 80 posto najlona i 20 posto elastina, materijala koji očigledno bolje funkcioniraju kada nisu u okruženju klora. Izgleda da je tako njegova upotreba samo u svrhu modnog izričaja, novog trenda, s obzirom da su prikazane fotografije kako se kostim lijepo uklopio sa trapericama, kožnom jaknom i visokim petama. 

Iako smo svjesni kako je u svijetu mode dozvoljeno gotovo sve, ovaj je model upravo zahvaljujući čudnoj funkcionalnosti izazvao veliku pažnju na društvenima medijima. I postavio niz zanimljivih pitanja, a između ostalog i ono, možemo li tako u pidžami otići na posao. Ali u nekoj skupoj, koju ćemo platiti barem 1000 kuna i na kojoj će pisati da ne smije doći u doticaj s plahtama zbog osjetljivosti tkanine. I onda ju kombinirati sa kožnom jaknom i visokim petama.

Možda bi i to mogao postati novi trend. Možda i hoće, ako ga potpiše Gucci.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jluci82 14:26 24.Rujan 2018.

    Dok ima ovaca za šišanje Gucci prolazi....otprilike je tako i sa kršćanstvom.