Style
3717 prikaza

Najgore sjedalo u avionu postat će najbolje

Stepenasta sjedala
1/4
Molon Labe
Američki dizajneri obećavaju ogromne promjene u načinu putovanju zrakoplovom

Središnja sjedala na zrakoplovima nisu pretjerano popularna i to iz nekoliko razloga. Imate ljude s obje strane koji samo čekaju pravi trenutak da zaspu na vašem ramenu, a i morate se svađati zbog naslona za ruke.

Međutim, kako piše britanski Independent, upravo srednje sjedalo bi moglo postati najpopularnije sjedalo na zrakoplovo. Dizajneri interijera zrakoplova, Molon Labe iz Denvera, kažu da će potpuno preokrenuti interije i to svojim izmumom pod nazivom "stepenasto sjedalo".

Takvo sjedalo pomaknuto je nekoliko centimetara iza i ispod ostalih sjedala, a i bit će nekoliko je centimetara šire. Poseban smještaj sjedala trebao bi dovesti do kraja beskonačne rasprave o pravu na korištenje naslona za ruke. Osim toga, srednje sjedalo, koje bi ovime postalo šire od druga dva imat će i više slobodnog prostora ispod sjedala, te će time putnik na tom sjedalu imati više mjesta za svoje stvari.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.