Style
63712 prikaza

Ovo je kuća Ive Balent usred Gorskog kotara

Čarobna koliba
1/7
screenshot/youtube
Smatraju je jednom od najljepših kuća u Hrvatskoj, koja se prostire na 8000 četvornih metara

Čarobna koliba prava je kuća iz bajke u Gorskom kotaru, točnije na Ravnoj Gori. Neko se vrijeme mogla iznajmljivati, ali više ne. Naime, tu je kuću kupila Iva Balent, kći Ivice Todorića.

Čarobna koliba | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube
Todorići su naime često iznajmljivali kuću, a kako im se jako svidjela na kraju su je kupili. Riječ je o jednoj od najljepših kuća u Hrvatskoj.

Čarobna koliba | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube
Njezini prvi vlasnici ime su joj dali naknadno, nekoliko godina nakon što je sagrađena. Čarobna je, naime, bio najčešći epitet koji su njihovi prijatelji davali nakon što bi vidjeli ovu senzacionalnu vikendicu koja se s okućnicom prostire na 8000 četvornih metara.

Čarobna koliba | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube
Čarobna koliba sagrađena je 2007. godine kao mjesto za obiteljski odmor, a prvi susjedi su udaljeni 500 metara.

Čarobna koliba | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube
Kuća ima nekoliko soba, kupatila, kamin, saunu, prostoriju za opuštanje, te ogromni vanjski bazen i idealna je za osam ljudi. Unutrašnjost kuće je napravljena od masivnog i kvalitetnog drva.

U magazinu Express donosimo nikad viđene fotografije velebnih ljetnikovaca obitelji, brižno skrivene detalje o rastrošnom lifestylu Todorićeve djece, tajnim kompanijama diljem svijeta te obiteljskim odmorima na nekim od najskupljih destinacija na svijetu.

Naslovnica Expressa | Author: express express

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tajka1 14:30 26.Svibanj 2017.

    zar nije bolje kupaonica nego kupatilo?

  • IvanB 08:12 26.Svibanj 2017.

    Todorić je bio samo pogonski kotač velike mašinerije koja mu je to dozvolila i omogućila, a svi su od toga imali osobnu korist.

  • ines72 18:03 25.Svibanj 2017.

    Sve je ona zo zaradila...nabijem ju na kurac