Tehno
111 prikaza

Huawei predstavio uređaj za virtualnu stvarnost - Huawei VR

Huawei VR
Huawei
Huawei je na lansiranju novih mobitela predstavio i svoj uređaj za virtualnu stvarnost - Huawei VR

Ova godina donijela nam je veliki procvat virtualne stvarnosti, a sve više proizvođača mobilnih uređaja uz mobitele nude i svoje uređaje za virtualnu stvarnost. Tako je Samsung dijelio Gear VR uređaje uz svoje nove Galaxyje, a LG je na MWC-u u Barceloni predstavio svoj VR uređaj. 

Najnovije ime na listi mobilnih proizvođača koji u svojoj ponudi imaju i uređaj za virtualnu stvarnost je Huawei. Kineski div je na predstavljanju novih P9 i P9 Plus modela u Šangaju predstavio i VR uređaj jednostavnog imena Huawei VR

Huawei VR radi slično kao i Samsungov Gear VR. Stavite mobitel u uređaj i pomoću gumba koji se nalaze na njemu pokrenete sadržaj. Huawei VR moći ćete koristiti ako imate P9 ili Mate 8 mobitele. 

Iako se zasad ne zna točan datum izlaska na tržište niti cijena, pretpostavlja se da će Huawei VR biti dostupan ove godine, ali samo u Kini jer na lansiranju P9 i P9 Plus mobitela u Londonu nije bilo govora o ovom uređaju.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.