Tehno
451 prikaza

Prvi laptop s vodenim hlađenjem: Cijena 'tričavih' - 33.000 kuna

Asus GX700-TITRON
asus
Prvo prijenosno računala s vodenim hlađenjem predstavljeno je na IFA-i u Berlinu prošle godine, a sada je dostupno i u Hrvatskoj

Svake godine gaming laptopi postaju sve moćniji, ali dosad nedovoljno moćni da bi zadovoljili potrebe hardcore gamera. Asus je odlučio stati tome na kraj - stavili su komponente, koje su dosad bile rezervirane za stolna računala, u laptop.

Rezultat je GX700-TRITON, prvo prijenosno računalo na vodeno hlađenje u svijetu. Novi Asusov Hydro Overclocking sustav nudi mogućnost korištenja punog potencijala Nvidia GTX 980M grafičke kartice i Intel Core i7-6820HK QuadCore Skylake procesora.

Asus GX700-TRITON | Author: asus asus

Ostale komponente prate visoke standarde, a sastoje se od 64 GB DDR4 RAM-a i dva NVMe-SSD diska u RAID-0 konfiguraciji. Monitor dijagonale 17.3“ inča opremljen je FHD panelom i prikazuje full HD rezoluciju od 1920x1080 piksela, a podržava i Nvidia G-Sync tehnologiju koja je ključna za postizanje „zaglađenije“ slike. 

Ovo jedinstveno gaming računalo dostupno je i u Hrvatskoj po cijeni od 33.000 kuna.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.