Top News
3765 prikaza

Bandićevo 'švercanje' uz predsjednika Trumpa

Milan Bandić pozira s kandidatkinjama za miss 2015. uz banere D. Trumpa
1/2
Facebook
Gradonačelnik Zagreba se hvali da je još prije godinu dana podržao Trumpa. Još samo da kaže: "Nas dva skupa vladamo svijetom!"

Smotra mladih, lijepih djevojaka... netko dovoljno otrovan mogao bi doći na ideju da bi potpis pod obje fotografije slobodno mogao biti i: "Pronađi uljeze." Gradonačelnik Zagreba objavio je samo koji sat poslije objave da je Donald Trump dobio predsjedničke izbore u SAD-u, svoje fotografije s kandidatkinjama natjecanja za Miss Universe Hrvatske iz studenog 2015. i s finalisticama natjecanja iz ožujka ove godine. U stilu Bandićevih logičkih četverostrukih salta, fotografije je popratio potpisom: "Podrška gradonačelnika Milana Bandića predsjedničkom kandidatu SAD-a Donaldu Trumpu započeta prije godinu dana." Izvjesna korisnica Facebooka situaciju je prokomentirala ovako: "Milan Bandić je podržavao Donalda Trumpa dok ga još ni vlastita žena nije podržala."

Milan Bandić Udara ga USKOK Top News Bandićevo mutno carstvo: Kome je sve davao poslove

Zanimljivo je i to da je do 11. studenog u 17 sati Bandićevu objavu podijelilo četvero korisnika Facebooka; osim dvojice simpatizera lika i djela samog Bandića, objavu su podijelili još i korisnici "Milan Bandić" te "Bandić Milan". Obojica, ne bi čovjek očekivao, imaju identičnu fotografiju profila. Među netom opernatile kandidatkinje za miss, Bandić je zalutao tako što ga je tamo pozvao "g. Vladimir Kraljević", vlasnik licencije Miss Universe Hrvatske, čovjek kojega mediji citiraju kao "prijatelja Donalda Trumpa", odnosno gospodin koji u prvoj rečenici izjava za medije običava ubaciti izraz "moj dobri prijatelj Donald Trump". No, dobro, istina je da doista poznaje jednog od najmoćnijih ljudi svijeta.

Bivši državni odvjetnik Mladen Bajić VELIKI PREGLED Top News Rušenje Bajićeva mita: Porezna inventura najvećih hrvatskih korupcijskih skandala

Kao i to da je čovjek doista sasvim oslobođen sumnji da je 2011. pokušao silovati jednu od kandidatkinja za miss. Druženje Kraljevića s Bandićem je, međutim, apsolutni politički kontrapunkt poznanstvu s američkim predsjednikom, koliko god je Kraljević samoinicijativno jadne djevojke okitio plakatima potpore Trumpu. Bandić nije uspio na predsjedničkim izborima 2010. postati čak niti "gradonačelnikom Hrvatske". Na prošlim izborima za parlament iste te teritorijalno i politički mikroskopske Hrvatske osvojio je ravno dva parlamentarna mjesta, kao i titulu onoga čiji su se zastupnici u Saboru pokazali najskupljima. U kampanju je ulupao 3,7 milijuna kuna, dakle po cca 1,8 milijuna kuna i kusur za svakog parlamentarca.

Milan Bandić Moćni gradonačelnik Top News Bandićev kraj: Nakon potopa na izborima izgubit će i Zagreb

U minusu je ostao 2,3 milijuna kuna, odnosno po svakom zastupničkom mjestu ostao je u dugu za nešto manje od 1,2 milijuna kuna. Netko dovoljno otrovan još bi primijetio da se s tako živahnom političkom karijerom na dulje staze financijski ne bi mogao nositi niti sam Trump. A onda još uleti i nekakva pokvarena i zločesta tjedna tiskovina poput Expressa, pa mu u današnjem broju objavi anketu popularnosti potencijalnih kandidata za skore izbore za gradonačelnika Zagreba, po kojima Milan Bandić uživa samo 32,7 posto popularnosti.

Milan Bandić, Anka Mrak Taritaš i Sandra Švaljek Rejting u Zagrebu Top News Bandić stagnira, Švaljek u padu, a Mrak jako raste

Toliko da mu za vratom već pušu i njegova svojedobno vrlo popularna i uspješna v. d. gradonačelnice Sandra Švaljek i zvijezda u usponu Anka Mrak Taritaš. Ono, "Anka je mrak" i slične Bandićeve noćne more. A što bi tek bilo da se Bandić ne pokušava prošvercati i grijati na političkoj zvijezdi Donalda Trumpa? I doista šteta što nije napisao: "Ja i Trump zajedno bili bismo sila koja bi vladala svijetom!"

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.