Top News
665 prikaza

Bizarno: Britanski premijer optužen zbog seksa s mrtvom svinjom

David Cameron
Daniel Leal-Olivas/Press Association/PIXSELL
Premijer Ujedinjenog Kraljevstva David Cameron ovih dana je u problemima, nakon što je na vidjelo izašla njegova navodna afera s jednom mrtvom svinjom

"Nisam imao seksualne veze s tom svinjom", nešto je što ne želimo čuti ni od koga, a pogotovo ne od jednog svjetskog vođe. No svi su uperili oči u Davida Camerona, britanskog premijera, očekujući upravo te riječi, jer se on tek treba oglasiti po pitanju optužbi da je jednom stavio penis u usta mrtve svinje.

Ova bizarna, te vjerojatno ilegalna radnja, navodno se dogodila tijekom njegove inicijacije u tajno društvo tijekom studentskih dana na Oxfordu, a cijeli je događaj precizno opisan u nevjerojatnoj, neautoriziranoj biografiji premijera koju je napisao bivši potpredsjednik Konzervativne stranke.

Downing Street je odbio komentirati cijeli slučaj, koji je na Twitteru već prozvan krizom 'Bae of Pigs', a koji je zahuktao Lord Aschroft koji u knjizi tvrdi i da je Cameron bio član 'Flam Cluba' tj. skupine koja je pušila crack, te da je u domu budućeg premijera otvoreno kružio kokain. 

Ashcroft, koji je stranci dao 12 milijuna dolara, optužuje Camerona da djeluje lijeno i nepouzdano, te tvrdi da ga je i sam direktor njegove kampanje prozvao 'finim k****m'.

Lord Ashcroft i suautorica knjige, Isabel Oakeshott (bivša urednica vijesti Sunday Timesa), tvrde da im je o incidentu sa svinjskom glavom ispričao 'cijenjeni Cameronov kolega s Oxforda' koji je uz to postao i član Parlamenta.

David Cameron | Author: Matt Dunham/Press Association/PIXSELL Matt Dunham/Press Association/PIXSELL

Tvrdi se da je Cameron to učinio kako bi postao član društva 'Piers Gaveston', zloglasnog kluba s Oxforda koji je ime dobio po poznatom ljubavniku kralja Edwarda II., a koje je poznato po svojem pijančivanju i velikom ljetnom partyju koji je, kraće rečeno, 'dobro organizirana orgija'. Napomenimo samo da je njihov član nekoć bio i Hugh Grant.

Neimenovani političar rekao je autorima knjige 'Call Me Dave' da je vidio fotografski dokaz da je Cameron stavio svoje spolovilo u usta svinjske glave koja je bila u krilu jednog člana Piersa Gava. Ashcroft i Oakeshott su zaključili da bi to bila predetaljno razrađena priča da bi je izmislila osoba koja je inače od punog povjerenja.

Priča doduše nalikuje klasičnom triku kojeg je Hunter S. Thompson opisao u knjizi 'Fear and Loathing on the Campaign Trail '72'. 

Glasnogovornica premijera izjavila je pak da optužbe ne želi udostojati odgovorom.

Cameron,s druge strane, nikad nije zanijekao rekreativno korištenje droga, te su neki njegovi prijatelji otvoreno progovorili o njihovoj prošlosti. Priča sa svinjom je ipak ponešto ozbiljnija.

Lord Ashcroft, koji je nekoć bio najveći donator stranke, priznaje u knjizi da se posvađao s premijerom, te da su prestali biti bliski nakon što je Cameron stupio na mjesto premijera i zaboravio na dano obećanje, tj. nije osigurao  Ashcroftu posao koji mu je obećao. 

"Dugo nakon što je postao premijer, djelovao je kao da je zainteresiraniji za to da zadrži poziciju nego da upotrijebi svoju moć za nešto dobro", rekao je Ashcroft dodajući da su nihove razmirice osobne prirode, piše Daily Beast. A osobnije od optužbe koju je Ashcroft izrekao u knjizi, valjda i ne može biti. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.