Life
1091 prikaza

"Dobila sam PTSP zbog muža i njegovih bolesnih seksualnih želja"

Seksualna dominacija
Thinkstock
Različite ljude uzbuđuju različite stvari, no dok oba partnera pristaju na sve, ne bi trebalo biti problema, bar bi to bilo normalno za očekivati

"Administrativni ured tužitelja u Nassau okrugu u državi New York vodi poremećeni fetišist koji na poslu nosi pojas nevinosti i pelene, a za vrijeme predigne stavlja konjski rep." Sve to piše u sudskim zapisima kojih se domogao New York Post.

Opsesija Jeffreyja Steina navodno je uključivala i njegovu bivšu šeficu, Kathleen Rice, pri čemu je on glumio proroka koji je trebao odlučiti o njezinom romantičnom životu, piše u dokumentima njegove brakorazvodne parnice.

Naime Steinova uskoro bivša supruga, Carole Mundy, pati od PTSP-a, za što je optužila Jeffreyja. Ona tvrdi da je njezin poremećaj izravan rezultat njegovih sekusalnih perverzija.

Demokrat Stein navodno je sudjelovao u 'grabelježljivskom i ekstremno iozopaćenom antidruštvenom seksualnom ponašanju, kojim je pokazao da ga nije nimalo briga za bračne odnose", pisalo je u tužbi.

Mundy tvrdi da je za vrijeme njihovog braka Stein uživao u perverznim igricama koje su uključivale njegovo odijevanje u 'jadnu sobaricu' i zahtijeve da ga supruga zove imenom 'Jessica' dok bi on klečao pred njom.

Navodno se volio i pretvarati da je različita vrsta životinja tijekom njihovog 17-godišnjeg braka, navodi se u 14 stranica dugom dokumentu.

"Nosio je analne čepiće s dodatkom konjskog repa i pretvarao bi se da je konj dok bi galopirao po kući", te bi uz to želio da ga Mundy vodi u šetnju na uzici.

Ponekad je pak volio glumiti bebu koju je trebalo previjati i hraniti, te bi nosio pelene, a Mundy tvrdi da je svoje perverzije nosio i na posao.

Uz to je bio i opsjednut privatnim, profesionalnim i seksualnim životom svoje šefice, što je supruga, prirodno, smatrala posebno uznemirujućim.

Mundyjin odvjetnik, David Mejias, izjavio je da je njegova klijentica bila traumatizirana višegodišnjim ponašanjem supruga i njegovim inzistiranjem da sve to mora ponovno preživjeti na sudu. "To je seksualna noćna mora koju nitko ne bi trebao trpiti", rekao je Mejias, na što Stein nije nikako odgovorio.

Srećom, par nije imao djece koja bi trebala slušati o njihovoj seksualnoj prošlosti.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.