Top News
2051 prikaza

Daruvarac dobio pet godina zatvora!

Darko Kovačević Daruvarac
Dino Stanin (PIXSELL)
Slučaj premlaćivanja djevojke u zadarskom kafiću Chill Out zgrozio je Hrvatsku i postao jedan od najbizarnijih slučajeva na zadarskom sudu

Darko Kovačević Daruvarac osuđen je bezuvjetno na pet godina zatvora. Daruvarac je proglašen krivim. Dobio je 4 godina i sedam mjeseci za premlaćivanje i još 10 mjeseci za prijetnje, ukupno pet godina bezuvjetnog zatvora u objedinjenoj kazni. Radi se o nepravomoćnoj presudi.

Darko Kovačević 'Daruvarac' u srijedu je priznao krivnju na suđenju za teško premlaćivanje djevojke (18).

Milan Petričić, odvjetnik pretučene djevojke, rekao je u srijedu kako je sud prošao i sve svjedoke te saslušao vještake, a predočeni su i dokazi u pisanom obliku.

Daruvarca se tereti da je 28. svibnja 2018. u jedan ugostiteljski objekt u Zadru donio ručnu bombu s ciljem da zastraši 18-godišnju djevojku.

"Ako me prijaviš policiji, završit ću u zatvoru, ali kad izađem, ubit ću tebe i tvoju obitelj", prijetio je Kovačević istoj djevojci, koju je sljedećeg mjeseca brutalno prebio. 

Prema istoj optužnici, Daruvarca se tereti da je 13. lipnja 2018., oko 21 sat, 18-godišnjakinju nakon što je došla u kafić udario rukom u potiljak i otišao za njom u toalet optužujući je za varanje.

U namjeri da je teško ozlijedi, nastavio ju je udarati šakama po glavi, a kad je djevojka pobjegla u drugi toalet, ušao je za njom i udarao je šakama u lice uhvativši je potom rukama za kosu i nekoliko puta njezinom glavom udario o umivaonik tolikom silinom da ga je razbio.

Slomio joj je kosti lica, nosnu kost, izbio više zuba, rasjekao usne...

  • Milan.banijac 12:10 10.Siječanj 2019.

    MOGAO JE I VIŠE DOBITI JER NAKON 2,5 GODINA JE VANI.