Top News
994 prikaza

Gazda opet piše: "Dalićka je prijetila!"

Ivica Todorić
Robert Anić/PIXSELL
Vlasnik posrnulog Agrokora opet se odlučio obračunati s Martinom Dalić

Ivica Todorić u novom je blogu ponovno rekao kako Vlada RH panično pokušava skrenuti raspravu s ozbiljnih tema koje je pokrenuo, a na koje nemaju odgovore. Najavio je i kako će uskoro objaviti i informacije o dijelu pritisaka i prijetnji koje je primao. Govorio je i o tome tko je prijetio njemu i Agrokorovim članovima Uprave:

O tome kako se sve meni i mojoj obitelji prijetilo i na nas vršio pritisak da potpišemo aktivaciju Lexa govorit ću detaljno u okviru postupaka koje pripremamo. Međutim, radi interesa javnosti, objavljujem nekoliko drastičnih detalja:

1. Prijetnje Martine Dalić u sitne noćne sate

Martina Dalić u više je navrata (zadnji put u velikom intervjuu Jutarnjem listu) tvrdila da je Lex Agrokor bio zadnja opcija i da bi joj bilo puno draže da je Uprava sama našla rješenje. Međutim, na dan 28. ožujka, nakon što je Agrokor ulagao ogromne napore za Stand Still, koji je na kraju i većina Agrokorovih banaka potpisala, Martina Dalić šalje članu Uprave Agrokora prijeteći mail, u 2:30 u noći, u kojem prijeti uhićenjima ukoliko se Lex ne potpiše. Neka demantira, ako se usudi.

Ivica Todorić Progovorio Top News 'Nacionalizacija Agrokora je jednaka veleizdaji"

2. Prijetnje Martine Dalić Anti Todoriću na sastanku s Antoniom Alvarezom

Na sastanku u Vladi RH, gdje su se susreli Antonio Alvarez, Ante Todorić i Martina Dalić, Martina Dalić prijetila je Anti Todoriću uhićenjem njega i čitave obitelji ukoliko ne potpišu Lex Agrokor.

3. Prijetnje Ante Ramljaka SMS-om

Ante Ramljak šalje SMS-om prijetnju članu Uprave Agrokora na dan 25.03. SMS je poslan nakon što je Ramljak (nije jasno u kojoj funkciji, tada nema ni Lexa, ali Ramljak tada intenzivno pregovara s raznim dionicima kao predstavnik Vlade) saznao za Agrokorove razgovore o Stand Stillu. U bijesnom SMS-u tvrdi da prekida svu komunikaciju i da će svi koji su u to uključeni odgovarati.

Ivica Todorić Prava istina Top News Sve činjenice i svi spinovi Todorićevih optužbi za veleizdaju

Ovo su samo neke od silne količine prijetnji i pritisaka. Nezgodna stvar je što se mailovi i SMS-ovi ne mogu izbrisati…

A evo i Todorićeve ranije objave:

"Svjedoci smo kako Vlada RH zadnja dva dana panično pokušava skrenuti raspravu s ozbiljnih tema koje sam pokrenuo, a na koje nemaju odgovore. Tako je jedino čime se bave jesam li ili nisam sam došao u Vladu i jesam li ili ne nešto tražio. Pritom se služe i falsifikatima, a kao izvore uzimaju ljude iz Agrokora s kojima su u dosluhu još od prije Lexa i koji će biti predmet kaznenih prijava. Želim konačno izjaviti, a onda prekidam raspravu o tome, jer istina će se otkriti u nadolazećim postupcima:

Na sastanak u Vladu došao sam nakon višetjednog inzistiranja g. Bože Petrova. Dana 27. rujna 2017. gospodin Petrov je, gostujući na N1 televiziji, točno opisao kako je upravo on Ivicu Todorića namamio u Vladu. I to je činjenica, to je točno i druge istine nema.

Nastavak pročitajte na idućoj stranici.

  • Stranica 1/2
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.