Top News
36653 prikaza

Kolinda: Moji trenuci potpune sreće

Kolinda Grabar Kitarović
1/33
kremlin.ru
Nakon poraza od Francuske u finalu SP-a, hrvatska predsjednica se spustila i čestitala igračima na trudu

Mokre kose sa suzama u očima slika je hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović sa zatvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva u Moskvi koja je obišla svijet. I da, stranci nam, sudeći prema kometarima na Twitteru ili Facebooku zavide što imamo tako prirodnu i domoljubnu predsjednicu koja se ne boji pokazati emocije.

Kolinda Grabar Kitarović | Author: kremlin.ru kremlin.ru

Nije mi smetala kiša. Zašto bi? Kada je krenula padati kiša nije me bilo briga ni za frizuru ni za ništa drugo jer su i naši igrači bili mokri. I da su mi ponudili kišobran odbila bih. To je bio trenutak u kojem je i nebo zaplakalo jer smo izgubili - kaže ekskluzivno za Express predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Predsjednici koju je kiša kompletno smočila, nije bilo lako ni hodati u crvenim štiklama od deset centimetara po travi, a osobito nakon što je pala kiša. Bilo je pravo umijeće proći stadionom u cipelama punim vode, ali uspjela je. Nije se spotaknula.

Prije nego li pala kiša, francuski predsjednik Emmanuel Macron vidio je da hrvatskoj predsjednici nije lako hodati po stadionu pa ju je , iz solidarnosti, uhvatio za ruku i pomogao joj. I to je razlog zbog čega je dvoje predsjednika hodalo prema svečanom postolju za podjelu medalja držeći se za ruke. Francuski predsjednik, kaže predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, bio je jako simpatičan baš kao i njegova supruga Brigitte Macron s kojima su se ona i suprug Jakov ugodno družili tijekom utakmice. 

Pogledajte galeriju.

1/34

Sve je bilo pozitivno i niti u jednom trenutku nisam osjetila od predsjednika Macrona osjećaj nadmoći - rekla je Kolinda Grabar Kitarović koja ne krije da se rastužila kada je vidjela tužna lica igrača nakon gubitka utakmice. Tada su joj se pomiješali osjećaji sreće, ponosa i tuge jer smo bili tako blizu pobjede, ali je falilo sreće.

Poljubila sam pokal jer je on trebao ići u Hrvatsku. Toliko smo mu se nadali i željela sam ga zato poljubiti. Ali, doći će on kod nas sljedeći put. Zaista, nisam htjela skrivati emocije jer je to jedini način na koji se politika treba miješati u sport- rekla je predsjednica te dodala da su joj mnogi rekli kako je Hrvatska igrala puno bolje , ali da je nedostajalo sportske sreće. Ponesena osjećajem ponosa i sreće pustila je i suzu, ali joj je i puknuo glas kad je došla čestitati igračima u svlačionicu. Pomiješali su joj se, kaže, osjećaji sreće, ponosa i tuge zbog činjenice da je Hrvatska trebala pobijediti.

No, upravo je hrvatska predsjednica bila ta na čiji je poziv u svlačionicu hrvatske igrače došao pozdraviti ruski predsjednik Vladimir Putin i predsjednik Fife Infantino. Nakon hrvatske otišli su i u francusku svlačionicu pozdraviti reprezentaciju Francuske. 

U jednom trenutku neki su dobili dojam da je i ruski predsjednik Vladimir Putin navijao za Hrvatsku, ali to nije smio pokazati. 

Kolinda Grabar Kitarović | Author: kremlin.ru kremlin.ru

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Annakonna
    Annakonna 01:59 20.Srpanj 2018.

    Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com

  • Milicic 07:58 18.Srpanj 2018.

    Mnogi zamjeraju ponašanje,naše PRESJEDNICE a ne vide sami seba.Podržavam je i ponosan sam na NJENO ponašanje...

  • zvonek 16:44 17.Srpanj 2018.

    poraz od Engleske !? autore, koliko promila imaš? da li si uopće pratio prvenstvo?