Top News
5907 prikaza

Kolinda Todoriću: Ne može se živjeti u dvorcu, a biti dužan

Kolinda Grabar Kitarović
Davor Javorovic (PIXSELL)
Predsjednica je osudila luksuzne uvjete u kojima Todorić živi, kockajući se sa sudbinama radnika

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u ekskluzivnom intervjuu za Media servis govorila je o sudbini koncerna Agrokor.

- Najveću odgovornost za sudbinu koncerna Agrokor, ali i cijelog sustava koji je vezan uz Agrokor doista snosi sada već bivša Uprava - poručila je predsjednica.

- Moram vam reći da sam zgrožena. Jednostavno ne mogu vjerovati da u situaciji kada ne možete plaćati dobavljačima, kada ste u situaciji da vam ovisi o tome hoćete li moći isplatiti plaće. Za mene je utjelovljenje Agrokora jedan mali dućan Konzuma koji se nalazi ispod mojeg stana. Ja ne mogu razumjeti da u situaciji kada ti ljudi strepe za vlastiti život i budućnost svojeg radnog vijeka, kada ne možete plaćati dobavljačima, kada možete izazvati jedan domino efekt pada dobavljača, da i dalje možete živjeti u luksuznim uvjetima u nekakvom dvorcu. Mislim da je to apsolutno nedopustivo i nemoralno - komentriala je predsjednica situaciju u Agrokoru.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ines72 12:53 14.Travanj 2017.

    E, baš se javila prava.....