Top News Izbori u Americi
2563 prikaza

Melania Trump iz 1996. - odjevena samo u štikle!

Naslovnica New York Posta
New York Post
New York Post objavio je fotografije na kojima supruga Donalda Trumpa pozira gola, te u scenama seksa

Američki dnevnik New York Post objavio je na naslovnici, kao i na pristojnom broju drugih stranica svog izdanja, niz fotografija Melanije Trump, odjevene samo u štikle. Fotografije supruge republikanskog kandidata na skorim izborima za predsjednika SAD-a, nastale su prije točno 20 godina, tijekom snimanja za siječanjsko izdanje francuskog "magazina za muškarce" Max, koji ne izlazi već 10 godina.

Trumpova supruga tada je imala 25 godina, zvala se Melania Knauss, a svoje art-fotografije potpisivala je kao Melania K. Francuz Alé de Basseville bio je onaj koji je tada snimao Melaniu K., a koji je sada, u to ne treba sumnjati, na fotografijama zaradio koliko u vrijeme snimanja apsolutno nije mogao ni zamisliti. Neke od fotografija objavljenih u New York Postu nisu čak nikada ranije ni objavljene.

Još jedna naslovnica New York Posta | Author: New York Post New York Post
"Melania je bila više nego odlična i fantastična kao osoba i bila je jako ljubazna prema meni", kazao je de Basseville za Post, navodeći da Melania kao model nikada nije pokazala najmanji znak da bi joj bilo neugodno tijekom poziranja. O definiciji iskazane "ljubaznosti" nisu razgovarali. Post citira i još jednu osobu koja je bila na tom snimanju, ali koja je očito inzistirala na tome da ostane anonimna. Dotična osoba osvrnula se na to koliko su na kraju fotografije ispale dobre.

"Bio sam prilično iznenađen kad sam vidio fotografije, jer su ispale... žešće nego što sam mislio da će biti", kazao je. De Basseville je rekao i to da mu je za photo-session inspiracija bila renesansa, slavlje ženinog tijela, ženine slobode, te da je jako ponosan na to kako je sve skupa ispalo. U to vrijeme, uoči Nove godine 1996., Melania Knauss tek je bila došla u New York, nakon manekenskog rada u Milanu i Parizu.

Isprva je pozirala isključivo za razne reklame, pojavljivala se na reklamama za Camel, da bi nakon nekog vremena ušla u svijet mode i u New Yorku. Konačno, 1998., na partyju povodom New York Fashion Weeka, u klubu Kit Kat, predstavili su je Donaldu Trumpu. "Melania je bila jedan od najuspješnijih modela i snimila je mnoštvo fotografija, pa tako i za naslovnice najvećih magazina.

Ova fotografija je nastala u Europi, prije nego što smo se nas dvoje upoznali. U Europi su ovakve fotografije vrlo moderne i uobičajene", komentirao je Trump za NY Post. Dvoje se vjenčalo u Palm Beachu 2005. Ubrzo nakon ovih fotografija, New York Post objavio je i još neke, zapravo i bitno hrabrije od prethodnih.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.