Top News
1341 prikaza

Muž Kim Kardashian objašnjava zašto tako voli Trumpa

Kim Kardashian i Kanye West
REUTERS
Reper i predsjednik su, kaže Kanye, "braća i muškarci zmajske energije"

"Znam da je Obama bio dar s neba, no otkad je Trump pobijedio to pokazuje da i ja mogu biti predsjednik. Make America Great Again (MAGA) je imala krivu percepciju, ja sam taj slogan uzeo, nosio, dao mu novi smjer i dodao ljubav, emociju, nježnost i pažnju. MAGA kapa je stajala u mom ormaru godinu dana, a onda sam odlučio da je vrijeme da budem vjeran sebi i "isfuram" ju", repa u pjesmi "Ye vs. The People", Kanye West, nekima sada već poznatiji kao suprug starlete i poduzetnice Kim Kardashian.

"To što ja nosim MAGA kapu će donijeti svojevrsnu evoluciju, osjećam se kao da se borim za jednakost", objasnio je u video Kanye reperu T.I.-ju koji ne može razumjeti kako Kanye, posebno kao Afroamerikanac, može imati razumijevanja za Trumpa. Kanye je na to rekao kako se "ne slaže s polovicom Trumpovih odluka", a kojega glazbenik ga je izazvao da objasni s čime se uopće slaže.

"Divim se tome da napravi ono što je rekao da će napraviti iako su mu svi ostali rekli da je to nemoguće", rekao je Kanye.

Kontroverzni reper je na svom Twitteru (koji je neko vrijeme bio ugašen) rekao kako "Trump ima zmajsku energiju", fraza koju je od tada predsjednik već nekoliko puta ponovio. 

I njegova supruga Kim repera je pokušala nagovoriti da preko društvenih mreža pojasni što točno voli i podržava kod Trumpa, te da naglasi kako se njegova (i njezina) cijela obitelj ne slaže nužno s njime.

Komentator Fox Newsa Jesse Watters rekao je kako "je Kanye vlastoručno vratio dio glasova Afroamerikanaca Republikancima", a Trump je na Instagramu rekao kako je ovo "kulturološka prekretnica".

Donald Trump HOĆE NEĆE Top News 26 najluđih tvitova internet ratnika Donalda Trumpa

S druge strane brojni poznati su se uhvatili za glavu te ili odbacili Kanyea na društvenim mrežama ili ga otvoreno pozvali da povuče to što je rekao. Pulitzerom nagrađeni reper Kendrick Lamar više ga ne prati na Twitteru, kao niti Rihanna, Katy Perry i Nicki Minaj. Pjevač i prijatelj John Legend zamolio ga je da dobro promisli o onome što govori.

Dahleen Glanton je za Chicago Tribune napisala kako je "vjerojatno samo riječ o pokušaju podizanja rejtinga njemu i obitelji Kardashian čija glavna protagonistica, Kim, nije imala dobar zaplet otkad je prije godinu dana opljačkana u Parizu".

Velike su šanse, kažu mnogi, da je reper koji je već nekoliko puta bio na rubu bankrota radi loših i nesuvislih poslovnih odluka došao do zaključka da može, baš kao Trump, praviti se da je nešto što nije kako bi profitirao.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jluci82 11:03 02.Svibanj 2018.

    Nadam se da Kanye ima običaj nositi tenisice sa vezicama,da ga mogu izvući kad se Trumpu dovoljno "uvuče"......