Top News
311 prikaza

Naredba aktivistima: Otvarajte lažne profile i hvalite Bandića!

Milan Bandić
Sanjin Strukić (PIXSELL)
Nakon što je tjednik Express prvi objavio kako stranački aktivisti plaćeni iz crnih fondova manipuliraju na društvenim mrežama i internetskim portalima, stigao je i krunski dokaz

Nakon što je tjednik Express prvi objavio kako stranački aktivisti plaćeni iz crnih fondova manipuliraju na društvenim mrežama i internetskim portalima, stigao je i krunski dokaz takve prakse.

Iz stranke Milana Bandića na adrese stotine stranačkih aktivista je stigla naredba da krenu u pravi virtualni rat. Kako bi ostavili što pozitivniji dojam o Bandiću, hvalili li i njega i njegove poteze, a napadali protivnike na internetskim portalima i Facebooku, pobrojan je i popis zadataka.

Mail potpisuje Sanja Zado, predsjednica Foruma mladih Bandićeve stranke.

Zadaci uključuju otvarati i kreirati različite Facebook profile, registrirati korisničke račune na različitim portalima za komentare, otvaranje računa s e-mail adresama. Svim tim alatima trebaju poslužiti da se ciljano šire vijesti koje stranci i Bandiću odgovaraju, dobije se dojam velikog broja sljedbenika kod korisnika, da se portali zaspu komentarima, a da oni koji su za Bandića pohvalni budu na vrhu članaka.

Putem Facebook profila je potrebno djelovati na način da se relevantne vijesti dijele i prenose drugim kolegama u timu s nakanom da se ne propusti nijedna važna vijest iz medija. Dijeliti obavijesti svojim prijateljima koje naši administratori stave na Facebook, lajkati postove (statuse ), aktivno se uključiti u pozitivno komentiranje istih. Sada je vrijeme da se svi uključimo i damo svoj doprinos – motivira Zado aktiviste.

Svi moraju sudjelovati u pretraživanju svih članaka koji se objavljuju o stranci i dati svoj doprinos.

Aktivnost na Facebooku i portalima će se mjeriti kako bi se moglo znati koliko je koji pojedini član doprinio – zaključuje Zado.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokolo 09:38 25.Kolovoz 2016.

    koji majmun,ko ga stiti,koju mi hobotnicu imamo,sta ovo govno neko ne upuca na ulici,skupa sa vidosevicen,sanaderom,onin iz hpb i sve ostale