Top News
16068 prikaza

"Obećali su mi ulogu u filmu u zamjenu za seks"

Charlotte Kirk
Instagram
Mlada glumica u zamjenu za ulogu spavala je s biznismenom i šefom velike produkcijske kuće, ali čekalo ju je iznenađenje - nije bilo ništa od uloge

Bivši dečko Mariah Carey, australski biznismen i producent James Packer u centru su novog holivudskog seks skandala. 

Protagonistica je mlada britanska glumica Charlotte Kirk, a Hollywood Reporter dočepao se poruka koje uključuju sve četvero glavnih aktera skandala - Packera, Packerovog partnera Bretta Ratnera, Kirk i direktora Warner Bros. produkcijske kuće Kevina Tsujihare.

Drama je, kako pišu mediji od Reportera do News.com, započela u rujnu 2013. godine, kada su Packer i njegov partner Brett Ratner bili usred finaliziranja 450 milijuna dolara "teškog" poslovnog dogovora između RatPac Entertainmenta i Warner Bros-a

Tada je Packer svojoj bivšoj djevojci (koja je tada imala 21 godinu) napisao poruku. 

"Imam priliku života za tebe. Dođi u Hotel Bel Air sada. Nikada mi nećeš moći ovo platiti".

James Packer | Author: Wikipedia Wikipedia
Obećao joj je susret s "najvažnijim muškarcem kojeg možeš upoznati", a riječ je bila o Kevinu Tsujihari.

Kirk je godinama pokušavala "probiti" se u Hollywoodu, počevši s lošim spotovima gdje polugola pjeva. Satima kasnije, Kirk je Packeru poslala poruku.

"Nije baš jako simpatičan. Jako agresivan!! Samo se htio j***i, ništa drugo, čak nije ništa htio niti reći", napisala je. 

"Jesi li ok? Budi cool", uzvratio joj je sada 51-godišnji Packer koji je s glumicom vrlo kratko bio u vezi 2012. kada je ona imala 20, a on 45. Upoznao ih je Brett Ratner.

Uslijedile su godine tijekom kojih je Kirk bila u seksualnoj vezi sa Tsujiharom u nadi da će on pogurati njezinu glumačku karijeru.

U jednom smsu iz 2014., Tsujihara joj na pitanje "kakva mi je bila audicija" odgovara sa "dobra, ali ja bih radije neprekidno gledao tvoj glazbeni video".

Jedna od stotina poruka, ovaj puta iz 2015., pokazuje kako je riječ o nategnutim odnosima.

"Znam da si jako zauzet ali kad smo bili u onom motelu i seksali se rekao si da ćeš mi pomoći, a ako me ovako ignoriraš samo se osjećam iskorišteno", Kirk je napisala Tsujihari.

"Hoćeš li mi pomoći kao što si rekao da budeš?"

"Žao mi je što se tako osjećaš, Richard će ti se javiti večeras", odgovara Tsujihara misleći na Richarda Brenera, predsjednika Warners’ New Line label.

Međutim, Kirkina karijera nije otišla u smjeru u kojem je planirala. Od svega toga dobila je samo dvije manje uloge u "How To Be Single" 2016. te "Ocean's 8" 2018.

Poruke jasno ilustriraju koliko je postala nezadovoljna praznim obećanjima trojice muškaraca, i njihovom nezainteresiranošću.

"Zbilja Brett, uloga ima dvije rečenice", napisala je Ratneru za nepoznatu ponudu.

U jednom je trenutku Ratner čak optužio Kirk za iznudu te joj rekao kako je to "jako ilegalno u ovoj zemlji". Čak je angažirao odvjetnika da se nagodi s mladom glumicom, ali s time nije nastavio.

Ni Packer i Kirk nisu bili u boljim odnosima.

"Ne bi ti trebao biti problem staviti me u jedan od tvojih brojnih filmova", Kirk je napisala Packeru krajem 2014.

"Pomogao sam ti s Kevinom što je bilo teško za mene, ali učinio sam to za tebe", kaže joj on, a ona odgovara.

Kevin Tsujihara | Author: Screenshot Screenshot
"Nisam očekivala da ću biti dio poslovnog dogovora, samo te tražim da mi pomogneš sa par uloga, ništa veliko, i onda ćemo sve ovo staviti iza sebe", napisala je.

On joj je odgovorio da ju ni na što nije silio te da ga neće "ucjenjivati" radi "laži".

Tri dana kasnije pristao je susresti se s njome u Los Angelesu kako bi "stali na loptu", 

"Nemoj me maltretirati, zažaliti ćeš", napisao je Packer.

"James ako me pokušavaš natjerati da se zabrinem za svoju sigurnost onda me tjeraš i da predam ovo svojim odvjetnicima", napisala je.

"Ne mogu dočekati, žestoka curo. Vrati se u svoju kutiju ili idemo u borbu. Laganje i ucjenjivanje su loš početak...žestoka lažljivice".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I always love bath time... 🧜‍♀️ #charlottekirk #photooftheday #mood #love #california #water #relax #bath

A post shared by Charlotte Kirk (@charlottekirkofficial) on

Kirk tvrdi da je o odvjetnicima razmišljala samo jer je ovo shvatila kao "prijetnju na njezin život".

"Ovo se sve nekontrolirano rasplamsalo. Samo želim da učiniš pravu stvar i pomogneš mi. Hajdemo se naći i ovo riješiti prijateljski, u redu", napisala je.

"Naći ćemo se ali vrati se u svoj kut", on je odgovorio.

Packer je nedavno reagirao na skandal rekavši "kratko smo bili u vezi 2013. i zaista sam imao najbolje namjere za Charlotte".

Ni Packer niti Ratner nisu optuženi za neka zlodjela.

Objavljene poruke sugeriraju odnos usluge za uslugu s Tsujiharom koji joj je obećao upoznavanje s najmoćnijim producentima, te televizijske i filmske uloge.

Poruke također daju sugerirati kako Kirk svu trojicu drži odgovornima za to što "nije uspjela".

Priča je izašla na vidjeo samo dva dana nakon što je Tsujihara dodatno promoviran od strane AT&T-ja, koji je vlasnik WarnerMedia, što će ga učiniti samo još moćnijim.

WarnerMedia glasnogovornici reli su kako je Kirk u filmu "Ocean's 8" dobila svojim radom i zalaganjem, te "standardnim putem".

"Kad god dobijemo neke navode, odmah se napravi istraga", WarnerMedia je rekao u izjavi u srijedu.

Tsujiharin je odvjetnik pak rekao nešto u stilu da se takva glavešina ne bavi malim ribama i castinzima za sporedne uloge.

U svojoj pak izjavi Kirk je negirala vezu ili bilo kakav odnos sa Tsujiharom ili neprikladnosti od strane Packera ili Ratnera.

"Apsolutno negiram bilo što neprikladno od strane Bretta Ratnera, Jamesa Packera ili Kevina Tsujihare i nemam nikakve optužbe protiv njih", rekla je.

"Također potvrđujem da kada je veza završila tražila sam savjet gospodina Tsujihare s kojim me upoznao James Packer. Tsujihara nikada ništa nije obećao".

Sve to, naravno, nije u skladu s procurjelim smsovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

World Preimer NYC opening @oceans8movie ☺️ #charlottekirk

A post shared by Charlotte Kirk (@charlottekirkofficial) on

"Brett Ratner", (kojeg inače u sms-ovim na više mjesta naziva idiotom) "mi je iz prijateljstva pomogao da dođem na neke audicije te nađem agenta, nemam problema s njime. Godine 2016. nije došlo ni do kakve nagodbe između nas dvoje".

Ratner, koji je 2017. otkupio Packerov dio kompanije, u međuvremenu je od nekolicine žena optužen za seksualno zlostavljanje, što on negira.

No to je dovelo do toga da Warner Bros raskine sve veze sa njime, i da ne obnove ugovor.

"Brett Ratner nije napravio ništa krivo i imao je najbolje namjere. Iako je nudio Kirk ograničeni broj audicija, stalno joj je govorio kako će uloge morati sama zaslužiti", rekao je njegov odvjetnik.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.