Top News
457 prikaza

"Oko granica u Europi se brinu samo telekomi zbog mobitela"

Slobodan Šnajder
Marko Prpić/PIXSELL
Novi broj BestBooka, priloga tjednika Expressa, donosi mnoštvo zanimljivih intervjua, recenzija i najava

BestBook, najvažniji magazin za knjige u Hrvatskoj, na kioscima je od petka 8. veljače i to kao besplatni prilog Expressu, najutjecajnijem političkom tjedniku. U BestBooku pročitajte ekskluzivni intervju sa Slobodanom Šnajderom gdje slavni autor plastično opisuje stanje naše države i kontinenta izjavom: "Jedini koji se danas u Europi još brinu oko granica su davatelji mobitelskih usluga". Njegov roman "Doba mjedi" ovih dana pojavit će se i na policama njemačkih knjižara u prijevodu na svojevrsni matični jezik.

Vedrana Rudan, jedna od najpopularnijih blogerica na ovom području, u razgovoru našem Borisu Rašeti otkrila je kako uvijek iznova pronalazi inspiraciju za pisanje, a posebno o kritičnom pogledu na problematične brakove njenih likova. "Ja živim ugodnim, dosadnim životom, kuća, vrt, mačka, čokolada, putovanja, razgovori s unukom, mirenje sa smrću prijatelja i svojom vlastitom. Baš sam sretnica", otkrila je ona u iskrenom razgovoru s Borisom. Kritična je, kao i uvijek, prema našim političarima

Izdvojit ćemo i intervju s proslavljenim redateljem Vladimirom Stojsavljevićem povodom objave njegovog autobiografskog romana "Opijum za narod".

Donosimo i zanimljiv sadržaj o Johhnyju Štuliću, prerano preminulom Predragu Luciću, intervju sa Zoranom Maljkovićem, pregršt recenzija najnovijih knjiga i još puno toga.

Sve to dobivate uz kupovinu tjednika Expressa, koji je već danas na kioscima, gdje donosimo tajne američke depeše o LNG terminalu na Krku koje otkrivaju kako je propao pokušaj SAD-a i Hrvatske da nagovore Mađare na transport plina s 234 milijuna eura vrijednog terminala na Krku. Ekskluzivne analize Borisa Lalovca i Maruške Vizek o novom slučaju "švicarskog franka" trebali bi ozbiljno shvatiti i na Markovom trgu i u HNB-u, ali i po privatnim bankama.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.