Top News
285 prikaza

Orešković još nije platio račune iz Costabelle: 'Nemam fakture'

Tihomir Orešković
Igor Soban/PIXSELL
Tihomir Orešković je u nekoliko navrata koristio vilu Costabella, a troškovi su navodno iznosili gotovo 100.000 kuna, a račune - još nije platio

Premijer na odlasku Tihomir Orešković je MUP-ovu vilu Costabella je koristio u nekoliko navrata. U srpnju je rekao novinarima da još nije vidio fakture, ali da će svakako podmiriti troškove hrane u Opatiji za svoju obitelj.

U četvrtak je na pitanje reporterke N1 televizije o tome je li platio te račune odgovorio je da nije jer još čeka fakture kako bi vidio treba platiti, a što ne.

Obitelj premijera Oreškovića vilu je koristila za Uskrs, u lipnju i srpnju. Troškovi su, prema navodima medija, iznosili gotovo 100.000 kuna. Tada je Orešković govorio kako je nemoguće da su potrošili toliku cifru na hranu.

SDP-ovac Ranko Ostojić, bivši ministar unutarnjih poslova, smatra da je ovo osveta Oreškoviću i da su zbog toga ovi podaci izašli van.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.