Top News
1553 prikaza

Otac Melanije Trump 'gulio' 40 godina zbog utaje poreza

Melania Trump
Press Association/PIXSELL
Otac moguće prve žene SAD-a osuđen je zbog navodne utaje poreza od šverca automobilima

Viktor Knaus, otac supruge Donalda Trumpa Melanije osuđen je prije 40 godina u Sloveniji zbog utaje poreza i ilegalne trgovine automobilima, pa je jedno vrijeme proveo u zatvoru, prenose u petak slovenski mediji.

Otkrio je to Bojan Požar, osnivač i vlasnik popularnog internetnog tabloida i pisac neautorizirane biografije o Melaniji Trump pod naslovom "Gola istina" prevedene na engleski jezik.

Vijest su prenijeli i drugi slovenski mediji, uključujući najtiražniji dnevnik "Slovenske novice".

Donald Trump Grozna godina Top News Milijarda dolara gubitaka 'vještog poslovnog čovjeka'

Viktor Knaus bio je zaposlen u trgovini rezervnim automobilskim dijelovima, a kasnije se i sam počeo baviti poduzetništvom i trgovinom automobilima.

Pritom je, međutim, došao u sukob sa zakonom, pa je 1974. navodno utajio porez od šverca automobilima, zbog čega je osuđen i jedno vrijeme proveo u zatvoru, tvrdi Požar pozivajući se na policijske arhive.

On je u svojoj knjizi o Melaniji Trump već otkrio neke nepoznate podatke iz njezina "slovenskog razdoblja", poput onog da joj je otac bio član nekadašnjeg Saveza komunista, da ima vanbračnog sina iz veze prije nego što je upoznao Melanijinu majku i druge podatke koji bi posredno mogli kompromitirati Trumpa i njegovu obitelj u kampanji za američkog predsjednika.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.