Top News
5814 prikaza

Ovako nekako izgleda penis Donalda Trumpa

Donald Trump/Mario Kart
Screenshot
Analiza Trumpove seksualne (ne)sposobnosti, političkih aspiracija, kompleksa radi penisa i bizarnog razgovora s Hillary Clinton

U svojim memoarima "Full Disclosure" porno zvijezda i glumica u "filmovima za odrasle" prisjeća se vrlo neimpresivnog seksualnog odnosa s današnjim predsjednikom SAD-a.

Stormy Daniels, pravim imenom Stephanie Clifford, sa Trumpom je, kaže, spavala samo jednom, 2006. godine, nekoliko mjeseci nakon rođenja njegova najmlađeg sina, a još su sljedećih godinu dana često razgovarali jer je očarani Trump htio namjestiti da Daniels pobjedi u njegovom reality showu.

Trump ju je, navodno, preko svojih odvjetnika potplatio da o aferi ne govori, a ona bi ga sada mogla stajati glave.

Daniels u knjizi piše o svemu, od svog djetinjstva, političkih stavova do predsjednikovog penisa.

Mario Kart | Author: Screenshot Screenshot

"On je manji od prosjeka, ali ne nakazno malen. Svjestan je da ima neobičan penis, izgleda kao gljiva s velikim klobukom, kao onaj gljiva lik iz igrice "Mario Kart" . Što se našeg odnosa tiče, to je bio najmanje impresivan seks ikada, iako se on očito s time ne bi složio", napisala je Stormy.

Prisjetila se i kako su godinu dana nakon toga u hotelskoj sobi gledali "Shark Week" (serijal o morskim psima) kada je biznismena na telefon nazvala - Hillary Clinton. Iako je o anegdoti s morskim psima već javno govorila ovo je prvi puta da glumica u priču uvlači Clinton.

"Ona se u to doba borila s Barackom Obamom za to tko će biti demokratski kandidat za predsjednika. Zvala je Trumpa da prodiskutiraju o kampanji, a on joj je u razgovoru više puta spomenuo "naš plan". Unatoč tome, i dalje je bio više koncentriran na morske pse nego na Hillary", prisjeća se Daniels.

Donald Trump | Author: Screenshot Screenshot
Upravo je zato Daniels uvjerena kako "Trump zapravo nikada nije htio biti predsjednik, nije ga to istinski zanimalo".

"Kada su me 2016. prijatelji koji su znali da sam spavala s njime pitali što mislim o tome rekla sam "nema šanse", napisala je Daniels.

Iako je sa njime spavala samo jednom on ju je, kaže, nastavio nazivati i pozivati u posjet. Dao joj je do znanja da će svoj reality show "The Apprentice" namjestiti tako da ona pobjedi.

"Naći ćemo način da ti ranije dojavimo za izazove, možemo poraditi na tvojoj tehnici, to mi je sve govorio. Htio je da varamo i to je bila 100 posto njegova ideja", kaže Stormy Daniels koja, čini se, nije jedina žena koju je Trump potplatio kako bi šutjela o seksu s njime.

Stormy Daniels | Author: REUTERS REUTERS
No, svakako je prva koja se otvoreno suprotstavila moćnom biznismenu i sada čelnom čovjeku republike. Udara ga tamo gdje najviše boli - u njegov krhki ego i poljuljanu muškost.

To, izgleda, utječe i na njegov brak s Melanijom jer je javna tajna da je već najmanje cijelu jednu godinu Melania Trump u vrlo hladnim, dapače ledenim odnosima s predsjednikom SAD-a otkako je postalo potpuno jasno da ju suprug svako toliko vara s kime god stigne.

Knjiga Stormy Daniels samo je jedna u nizu ostvarenja koji "nagrizaju" predsjedništvo, no dok su to do sada bili uratci novinara i Trumpovih bivših savjetnika, Stormy Daniels nudi jednu sasvim novu perspektivu američkog predsjednika.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vjaceslav 12:12 21.Rujan 2018.

    zanimljivo, klara glavač piše o glavi trumpova penisa, a ni riječi o tome kako je hillary "popušila" od trumpa ili da je u predsjednički ovalni ured, umjesto favorizirane hillary ušla monica lewinsky i p...šila billyju.