Top News
354 prikaza

Petrov: "Ne odustajem. Dirnuli smo u osinje gnijezdo"

Naslovnica Expressa
Express
Dr. Božo Petrov, čelnik Mosta i psihijatar, samo za tjednik Express, u velikoj životnoj ispovijesti, daje svoju dijagnozu Hrvata, Karamarka i Milanovića!
Naslovnica Expressa | Author: Express Express

Novi broj Expressa, uz šokantnu ispovijest Bože Petrova, katolički kalendar i magazin Dizajn, otkriva i sve o drogiranju ISIL-ovaca 

Dr. Božo Petrov, čelnik Mosta i psihijatar, samo za tjednik Express, u velikoj životnoj ispovijesti, daje svoju dijagnozu Hrvata, Karamarka i Milanovića! 

Petrov prvi put otvoreno progovara o svojim vezama s Crkvom, o roditeljima i odgovara na pitanje je li požalio zbog ulaska u politiku! 

Reporter Robert Valdec, nakon povratka iz sirijskog pakla, samo za Express istražuje i otkriva čitavu istinu o drogiranom ISIL-ovcima: Kakve tablete gutaju ekstremisti i zašto se pretvaraju i divlje zvijeri koje ubijaju sve oko sebe? 

Andrew Hosken, BBC-jev novinar i autor knjige Carstvo Straha, ekskluzivno za Express opisuje kako je uživo, u Iraku, gledao rađanje ISIL-a, Mrle iz Leta 3 i njegova Ivanka poručuju da se ljudi trebaju više seksati, direktor kuće za prodaju umjetnina priznaje da mašta o Sanaderovu dolasku na aukciju, a iskusni HDZ-ovac poručuje Stieru i Plenkoviću, dvojcu koji pikira na Karamarkovu fotelju: “Dečki, igralište vam je tu, u Zagrebu, a vi imate sigurne plaće u Bruxellesu...”

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.